Bülent Ersoy: 'Denize sıfır arazi aldım'

Güncelleme Tarihi:

Bülent Ersoy: Denize sıfır arazi aldım
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2016 17:03

Bülent Ersoy, Ataköy’deki Nossa Costa’da hayranlarıyla buluştu. Konser öncesi soruları yanıtlayan ünlü sanatçı, borçları olduğuna dair çıkan haberlere esprili bir şekilde yanıt verdi.

Haberin Devamı

Bülent Ersoy, önceki gün Ataköy Marina’da bulunan Nossa Costa’da sahneye çıktı. Konser öncesi kameralar karşısına geçen sanatçı, habercilere “Bugün yine çok güzelim. Böyle güzelliği görmek herkese nasip olmaz, güzelce çekin ablanızı” diye takıldı. Mücevherleriyle dikkat çeken Ersoy, “Özel bir mücevhercim var. Bir takı bir daire fiyatına. Gidiyorum mücevher alıyorum, rahatlıyorum” dedi.

Bülent Ersoy: Denize sıfır arazi aldım




BEN SADECE ÇİŞİM GELDİĞİ ZAMAN SIKIŞIRIM

Paraya sıkıştığı ve Marmaris’teki arsasını sattığı haberlerine de açıklık getiren sanatçı, “Ben mi paraya sıkıştım, yapmayın arkadaşlar. Ben ancak çişim geldiği zaman sıkışırım! 90 senesinde almıştım ben orayı. Yol geçmiyor, ikinci derece sit alanı. Elektrik yok, su yok o yüzden kullanamadım. Ben de sattım. Onun yerine denize sıfır bir arazi aldım. Antalya’da özel bir çiftlik yapacağım kendime. En azından imarı var” diye konuştu. 

Haberin Devamı

Bülent Ersoy: Denize sıfır arazi aldım

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!