Bülent Ersoy Bodrum tatilinde

Güncelleme Tarihi:

Bülent Ersoy Bodrum tatilinde
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2016 12:21

Bülent Ersoy Bodrum tatilinde

Haberin Devamı

Yaşar ANTER/BODRUM(Muğla), (DHA)- TÜRK Sanat Müziği'nin güçlü sesi Bülent Ersoy, tatile geldiği Bodrum'da gündüz tekne gezisi yaptı, gece ise eğlence mekanlarını dolaştı. Gece sonunda bir restoranda dostlarıyla yemekte bir araya gelen Ersoy'un keyifli olduğu görüldü.
Bodrum'da kayınvalidesi Şehnaz Demirsat Yılmaz, sanat dünyasından dostları Feraye Işıl ve Haluk Kunter ile tekneyle gündüz koyları gezen Bülent Ersoy, gece eğlence mekanlarını turladı. Eğlenceye yemek arası veren Ersoy, Bodrum Limanı'ndaki Tango Restoran'a gitti. Bir grup arkadaşı ve işadamı Murat Onat ile birlikte yemek yiyen Ersoy'un, keyifli olduğu görüldü. Hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektiren Ersoy için yaklaşık 2 saat boyunca kendisine ait şarkılar çalındı. Bu durumun, Ersoy'u memnun ettiği görüldü.
'DİVA BUSESİ' KONDURDU
Saat 00.30'da restorandan ayrılan Ersoy, işletme sahibine teşekkür etti. Ayrılırken arkadaşlarından ses sanatçısı dostu Levent Egeli'yi de öptü. Basın mensuplarının tatiliyle ilgili sorularına Ersoy, "Tatildeyiz. Bodrum çok güzel. Sizlerde bizi çekiyorsunuz, her şey çok güzel, burada kendime geldim" dedi. Koyları gezen ve tatilcilerle hatıra fotoğrafları çektiren Ersoy'un bugün de mavi yolculuğa çıkacağı, yarın (çarşamba) İzmir'e gideceği belirtildi.
Bülent Ersoy'un gece restorandan sonra Torba Mahallesi'ndeki bir iş adamına ait villada dinlendiği kaydedildi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!