Bülent Emrah Parlak'tan evlilik açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Bülent Emrah Parlaktan evlilik açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 17:28

Burcu Gönder ile geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturan ünlü oyuncu Bülent Emrah Parlak, evlilik ile ilgili konuştu. Parlak, espirileri ile gülmekten kırdı geçirdi. İşte Bülent Emrah Parlak’ın evlilik ile ilgili konuşmalarına dair detaylar…

Haberin Devamı

Arnavutköy’de arkadaşlarıyla yemek yiyen Bülent Emrah Parlak habercileri görünce takılmadan edemedi. “Gelin buraya sizinle röportaj yapalım” diyerek habercilerden önce davranan oyuncu, kurallarını da koydu.

Röportaj ben bitti demeden bitmez diyen Parlak esprileriyle kırdı geçirdi. Evlilik hakkında esprili bir şekilde, “Evlilik güzel olsa 8 yıl beklemezdim” diyen Emrah Parlak, “Sadi Celil’in filmi vardı. Oradan geliyorum. Çok güzel film olmuş. Ankara’daki olaylardan dolayı gala yapmadı. Çıtır bir gösterim yaptı. İnşallah bu üzücü olaylar bir daha yaşanmaz son bulur” diyerek teröre tepki göstermeyi de ihmal etmedi.

Bülent Emrah Parlak derbi hakkında da, “İyi olan kazansın. Ben Beşiktaş taraftarıyım. Tabi ki bizim için iyi olan skoru isterim ama berabere biter diye düşünüyorum” dedi. Muhabirlerin soru sormasına fırsat vermeden kendisi soru yönelten Parlak, gazetecilerin özel hayatlarını sorarak espriler yapması kahkahaların atılmasına neden oldu.

Haberin Devamı

Bülent Emrah Parlaktan evlilik açıklaması

Bülent Emrah Parlak kimdir?

Bülent Emrah Parlak, 8 Mayıs 1979 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Kendisi aslen Elazığ Karakoçanlı fakat çocukluğunun bir kısmı Ankara da geçmiştir. 2002 yılında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümündeki eğitimini yarım bırakıp Haliç Üniversitesi Konservatuvar Fakültesi Tiyatro bölümünü bitirdi. 2004 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi Atölye oyuncularına katıldı. 2005-2006 yıllarında BKM Mutfak'ta sahnelenen "Sizinkiler" adlı çocuk oyununda rol aldı.

BAKMADAN GEÇME!