Bulanık’ta Aşure Dağıtımı

Güncelleme Tarihi:

Bulanık’ta Aşure Dağıtımı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 16:25

OKULDA AŞURE DAĞITILDI

MUŞ (İHA) – Muş’un Bulanık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Muharrem ayı vesilesiyle öğrencilerine aşure ikram etti.
Bulanık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Muharrem ayı sebebiyle bu sene ilk defa düzenledikleri Aşure Günü’ne Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, şube müdürleri Yalçın Tunçel ve Veysi Bora da katıldı.
Bulanık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri, Muharrem ayında farkındalık oluşturmak düşüncesiyle kendi imkanlarıyla yaptırdıkları aşureleri öğrencilerine ve okul personeline dağıttı. Burada konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, “Hepinizin Aşure Günü kutlu olsun. Geleceğiniz aşure gibi tatlı olsun, aşure gibi renkli olsun. Bizleri buraya davet ettiğiniz için ve böyle bir hayra vesile olduğunuz için sizlere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Bulanık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Yelda Olgun ise, etkinliğe vesile olan tüm idareci, öğretmen ve okul personeline teşekkür etti. Olgun, "Birlik, beraberlik, toplumsal kaynaşma ve ortak değerlerimizin sembolü haline gelen aşurenin hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.
Konuşmaların ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip ve beraberindekiler tencerelerin başına geçerek aşure dağıttılar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!