Buharkent deve güreşleri iptal oldu

Güncelleme Tarihi:

Buharkent deve güreşleri iptal oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2016 18:29

Buharkent deve güreşleri iptal oldu

Haberin Devamı

AYDIN'ın Buharkent İlçesi'nde 18 Aralık Pazar günü yapılacağı duyurulan geleneksel deve güreşlerinin, İstanbul ve Kayseri'deki Türkiye'yi yasa boğan terör saldırısı nedeniyle iptal edildiği bildirildi.
Buharkent Belediyesi tarafından geçen yıl yaptırılan arenada, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Buharkent Meslek Yüksekokulu yararına gerçekleştirilecek olan geleneksel deve güreşleri, terör saldırıları nedeniyle iptal edildi. Tertip komitesi, İstanbul Beşiktaş ve bu sabah da Kayseri'de meydana gelen terör saldırıları üzerine güreşleri iptal etti.
AK Partili Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, "Geçen haftaki şehitlerimizin kanı kurumadan bugün de yeni bir terör eylemi ile sarsıldık. Acının bu denli yoğun olduğu bir dönemde, şehit olan askerlerimizin daha cenazeleri kalkmadan deve güreşi yapmamız doğru olmayacaktı" dedi. Saldırıları lanetleyen Başkan Erol, "Şehitlerimizi Allah rahmet eylesin. Yaralılarımıza da Allah'tan acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Acımız büyük" dedi.
Ediz VERDİOĞLU / BUHARKENT (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!