Bugün kendinize hediye alın

Bugün düşünün! Yeni yılın nasıl geçmesini istiyorsunuz, neler yapmak istiyorsunuz, neler bekliyorsunuz? Düşünün ve 2005 yılının nasıl geçmesini istiyorsanız, bunu sembolize eden bir hediye alın kendinize.

Sevdiklerinize hediye almak için dolaşırken kendinizi düşünmeyi unutmayın. Önce niyet edin. 2005 yılını düşünerek neler istediğinizi hayal edin ve bu isteklerinizle bütünleşen objeyle karşılaşmak için duygu ve düşüncelerinizi serbest bırakın. Yani hiçbir şey düşünmeden hediyelik eşya satan dükkanlarda dolaşın, vitrinlere bakın bu arada sevdikleriniz için alışveriş yapın ve sizi çeken bir objeyle karşılaştığınız zaman bunu kendiniz için alın.

Yeni yılın sizin için çok özel olduğunu düşünün. Sadece düşünmekle kalmayın, buna inanın. Kendinize, yapabileceklerinize, gücünüze inanın.

Kendinizi sevgiyle düşünün. İçinizdeki sevgi duygusunu uyandırın ve kendinizi, yeteneklerinizi, özelliklerinizi sevin. Sevgiyle düşünün ve her türlü isteğinizi gerçekleştirecek gücünüz olduğuna inanın. İnancınızı kuvvetlendirmek için şimdiye kadar başardıklarınızı düşünün ve yapabileceğinize inanın.

Başlangıçlar çok önemlidir!

Bugün yeni bir başlangıcın arifesinde olduğunuzu hatırlayın ve yeni bir yıla başlarken hazırlığınızı doğru yapın.

Bütün başlangıçların öncesinde hayal vardır. Şimdi geleceği hayal etme zamanı. Çünkü gelecek yılın başlangıcını yapmak üzeresiniz ve nasıl başlarsanız bütün sene sizin için öyle geçecek. Bu nedenle kendinizi sevgiyle düşünerek hayal edin. İsteklerinizi gerçekleştirirken hayal edin ve sonra tüm bu hayalleriniz gerçekleştiği zaman nasıl mutlu olup eğlenirseniz, tıpkı gerçekleşmişçesine şimdi eğlenin.

Dostlarınızla, sevdiklerinizle birlikte olun ve neşeli vakit geçirerek yeni yıla neşeyle girin.

Hiçbir şey yapamıyorsanız, en sevdiğiniz yemeği yapın. Masanızı çiçekler, yemişler, meyvelerle süsleyin. Kendinizi ve dostlarınızı, sevdiklerinizi kutlayın. Bu kutlama sizin gelecekteki başarınızın kutlamasıdır. Yeni yılın size sunacağı nimetler için bir teşekkürdür atacağınız bir kahkaha ve bu nimetleri alabilecek güçte olduğunuz için kendinize bir teşekkürdür neşeniz. Eğlenin, neşeli kahkahalar atın. Neşeyle birlikte evrene pozitif enerji yayın. Dünyanın ve sizin bu enerjiye ihtiyacınız olduğunu unutmayın. İyi seneler...

Uzaklardaki olaylar etkileyecek

Bugün Aslan burcunda dolaşan Ay öğle saatlerinde Başak burcuna giriyor ve Mars-Uranüs arasındaki etkileşimi harekete geçiriyor. Sürprizler, heyecan verici olaylar, beklenmedik durumlar açığa çıkabilir ve uzaklarda meydana gelen olaylardan etkilenebilirsiniz. Duygusal değişimler yaşayabilirsiniz. Ayrıca bugün Merkür ve Venüs Yay burcunda kavuşum konumunda bulunuyorlar ve duyguların güzel ifade edileceğini işaret ediyor.
Yazarın Tüm Yazıları