Bugün Kartal ol

Güncelleme Tarihi:

Bugün Kartal ol
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 1997 00:00

Sanlı SARIALİOĞLU
Haberin Devamı

Bu yazı kısa, çok kısa. Bugün futbolcusu, teknik adamı, yönetimi ve de özellikle taraftarıyla her Beşiktaşlı'nın çok ama çok dikkatli olması gerekiyor. Bugün, Kara Kartal için son derece önemli.

Kapıda Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansı... Büyük fırsat, büyük para. Elini uzatıp açtın mı kapıyı, döndün köşeyi. Ayağa gelen kısmet... Tepersen... Yok yok, tepmeyeceksin, tepmemelisin. Bugün gerçek bir kartal olmalısın, olmak zorundasın.

Bugün geçmişle ilgimiz yok. Tüm olumsuzlukları, terslikleri, şanssızlıkları, başarısızlıkları, üzüntüleri, Bora'nın ve Şevket Ağabey'in bizi kahreden vefatlarını, herşeyi bir kalemde silip attık. Bugün yeni, yepyeni bir gün. Sıfırdan başlıyoruz. Yeni bir sayfa açıyoruz. Herkes ama herkes böyle düşünmeli.

Takım tertibi, oyun düzeni, diğer teknik ayrıntılar Toshack'ın işi. Sadece tek hatırlatma yapmak istiyorum. Ne olursunuz bedava gol yemeyelim. Rakibe ikramda bulunmayalım. Maribor öyle çok güçlü bir ekip değil. Burada, kendi sahamızda bugün bu işi bitirebiliriz.

Beşiktaşlı taraftar, haydi göreve. Herzamanki gibi basın futbolcularınızı bağrınıza. Son dakikaya kadar kucaklayıp destekleyin hepsini. Bugün en büyük faktör, en büyük silah sizlersiniz. Takımınızın bugün herzamankinden çok daha fazla gereksinimi var sizlere. Haydi İnönü'ye; tek yürek, tek ses olmaya.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!