Büfeci, bombacının eşkalini verdi

Güncelleme Tarihi:

Büfeci, bombacının eşkalini verdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 1998 00:00

Haberin Devamı

Mısır Çarşısı'nda geçtiğimiz perşembe günkü patlamada ölen büfeci Fethi Çulpaz'ın cenazesi, memleketi Giresun'un Bulancak İlçesi'ne bağlı Ataköy'de toprağa verildi. Patlama sırasında yaralanan büfecinin amcasının oğlu Engin Çulpaz ise patlamanın iddia edildiği gibi tüpten kaynaklanmadığını, bombalı bir saldırı olduğunu ileri sürdü. Engin Çulpaz, dehşet anını şöyle anlattı:

‘‘O gün çalıştığımız büfeye 25 yaşlarında esmer tenli ve doğu şiveli bir şahsın girdiğini gördüm. Dondurma satılan bölümden dondurma alan bu kişi oraya bir paket bırakarak dışarıya çıktı. Arkasından, 'Paketinizi unuttunuz' diye bağırdıysak da duymamazlıktan geldi. Paketin içine baktık. Üzerinde birkaç parça bisküvi vardı. Altında da siyah bir cisim bulunuyordu. Ne olduğunu anlayamadık. Paketi Fethi'nin oturduğu kasanın altına koyduk. 20-25 dakika sonra patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte Fethi'nin belden aşağısının parçalandığını gördüm.’’

Patlamada ölenlerden 2 çocuk babası, 33 yaşındaki Tuncay Özkan'ın cenazesi de Samsun'un Ladik İlçesi Şeyhli Köyü'nde gözyaşları arasında toprağa verildi. 7 yıllık eşinin ölümünü 1 gün sonra öğrendiğini anlatan 31 yaşındaki Firdes Özkan, çocukları 6 yaşındaki Gamze ve 3.5 yaşındaki Erva'ya sarılarak gözyaşı döktü.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!