Budapeşte'de Manavgat ve Side tanıtımı

Güncelleme Tarihi:

Budapeştede Manavgat ve Side tanıtımı
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2017 10:56

Budapeşte'de Manavgat ve Side tanıtımı

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Budapeşte'de düzenlenen Uluslararası Turizm Fuarı'nda Manavgat/Side bölgesinin tanıtımını gerçekleştirdi.
Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de 30 ülkeden 320 tur operatörü ve acentesinin katıldığı 40'ncı Uluslararası Turizm Fuarı'nda MATSO standı yoğun ilgi gördü. Ziyaretçilere Manavgat/Side destinasyonunda iyi bir tatil yapılabileceğini anlatan MATSO personeli, Manavgat'ı tanıtan çeşitli malzemeler hediye etti. Fuar süresince çok sayıda tatilciyi, tur acentelerini ve turizm profesyonellerini misafir eden MATSO standını Macaristan Büyükelçisi Şakir Fakılı, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Macaristan'dan da sorumlu İsviçre Turizm Ataşesi Hilal Demirel ziyaret etti.
MATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Güneş, Türkiye'ye gelen Macar turist sayısının 65-70 bin kişi civarında olduğunu belirterek, bu yıl bu rakamın 100 bini bulmasını beklediklerini söyledi. Son yıllarda Macaristan'dan Türkiye'ye gelen turist sayısında artış yaşandığına dikkati çeken Güneş, "MATSO olarak Budapeşte Turizm Fuarı'nda açtığımız stant yoğun ilgi gördü. Manavgat/Side destinasyonu olarak bölgemizi en güzel şekilde tanıtarak burada rüya gibi bir tatil yapılabileceklerini anlattık" dedi.
MATSO olarak Manavgat/Side destinasyonunu daha iyi tanıtabilmek amacıyla bu yıl 11 fuara katılmak için plan yaptıklarını aktaran Güneş, bunlardan 8'ine katıldıklarını 3 fuara da mart ayı içerisinde katılacaklarını kaydetti. Güneş, "8-12 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan ve dünyanın en önemli turizm fuarlarından birisi olan ITB Berlin Fuarı'na büyük bir stantla katılarak tanıtım gerçekleştiriyoruz. Ardından Rusya ve Ukrayna turizm fuarlarına katılarak bu yılki tanıtım çalışmalarını tamamlayacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!