Budalanın tekiymişim

Güncelleme Tarihi:

Budalanın tekiymişim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2006 00:00

Sevgilisi Vanessa Paradis ile yıllardan beri Güney Fransa’da yaşayan Johnny Depp, Hollywood’a yaptığı son ziyarette "Yıllarca buranın kurallarına uyum sağlamak için didindim. Ben budalanın tekiymişim" dedi.

Karayip Korsanları filminin yıldızı Johnny Depp, Beverly Hills’deki Four Seasons Oteli’ne yerleştiğinde hayranları da otelin kapısında kamp kurdular. Ama hayranlarının bu ilgisi Depp’i hiç etkilemedi. "Ben budalanın tekiymişim. Avrupa’da huzur içinde yaşamak varken, Hollywood’da yıllarca boşu boşuna didinmişim. Buranın kurallarına uyum sağlayamadım" dedi.

Kentucky’de orta halli bir ailenin çocuğuyken 15 yaşında rock müzisyeni olmak için evden kaçan Depp, 24 yaşında Amerikan televizyonunun sevilen oyuncularından biri oldu. Oyuncu, ünlü olduktan kısa bir süre sonra yıllarca hayalini kurduğu Hollywood’dan nefret etmeye başladığını söylüyor. "Kendimi Hollywood patronlarının malı gibi görmeye başlamıştım. Delirmemek için gece gündüz içiyordum" diyen Johnny Depp, Avrupa’da yaşasa da Hollywood yapımlarında rol almaya devam ediyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!