Budak, Matso’da STK Temsilcileriyle Buluştu

Güncelleme Tarihi:

Budak, Matso’da STK Temsilcileriyle Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 11:41

MATSO BAŞKANI BOZTAŞ, MANAVGAT'A ACİLEN OSB KAZANDIRILMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MATSO) Sivil Toplum Kuruluş (STK) başkanları ve muhtarlarla bir araya geldi.
CHP Antalya Milletvekili ve Milletvekili adayı Çetin Osman Budak, Manavgat’ta bulunan sivil toplum kuruluşu başkanları ve muhtarla bir araya geldi. MATSO’nun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk’te katıldı. MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Oda çalışmaları ve ilçe ekonomisi ile ilgili bilgi verdi. Manavgat ekonomisinin turizm ağırlıklı olduğuna dikkat çeken Boztaş, “ilçenin geleceği açısından ekonomik faaliyetler çeşitlendirilmeli. Ekonomik faaliyetleri çeşitlendirmek için Organize Sanayi Bölgesi (OSB) alanına ihtiyaç var. Oda olarak 1996 yılından bu yana OSB ile ilgili çalışma yapıyoruz. İlçeye Gıda ihtisas OSB kurulması halinde ilçe ekonomisinde üretim ve istihdama katkı sağlayacaktır. Üretimin artması ile ilçe ekonomisinin daha da güçlenecektir" dedi.
CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak ise Türkiye gündemi iç ve dış politika ile ilgili konulara değinerek, CHP olarak iktidara geldikleri takdirde yapacak oldukları hizmetleri anlattı. Turizm ve tarım konusuna değinen Budak, turizm ve tarımda yapmayı planladıkları bazı projelerini anlattı. Turizmin her geçen yıl daha da kötüye gittiğini kaydeden Budak, turizm tesislerinin 6 ay değil 5 ay açık kaldığını ve kış sezonunda Antalya’da 180 bin kişinin Manavgat’ta ise 50-60 bin kişinin işsiz kaldığını ifade etti. Kış aylarında devlet tarafından turizmcinin desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Budak, turizmdeki temel sorunlardan birinin de İstihdam üzerindeki yüklerin kış aylarında kaldırılarak devlet tarafından desteklenmesi gerektiğini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!