Buca'ya iki yeni spor tesisi

Güncelleme Tarihi:

Bucaya iki yeni spor tesisi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2016 13:59

BUCA Belediye Başkanı Levent Piriştina, ilçede İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak Evka-1 Spor Salonu ve Yaylacık Mahallesi'nde projelendirilen Merkez içinde yer alacak Olimpik Yüzme Havuzu'nda temel atma aşamasına gelindiğini söyledi.

Haberin Devamı

Genç ve çocukların sağlıklı bedensel gelişimi ve boş zamanlarını sporla değerlendirebilmeleri için kurslar ve tesisleri açan, var olanları da yenileyen Buca Belediyesi ilçeyi spor kenti yapmak için çaba gösteriyor. Belediye, ilçe genelinde başlattığı ücretli ve ücretsiz kurslarla sporu her mahallede ulaşılabilir kılmaya çılışırken, aktif hale getirdiği Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile de profesyonelliğe giden yolda yeteneklerini keşfetmek isteyenlere yardımcı oluyor.

Bucaya iki yeni spor tesisi


Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Bucalılara spor alanında iki yeni projenin hebirini verdi. Başkan Piriştina, "İzmir Büyükşehir Belediyemiz Evka-1 Bölgesi Gaziler Mahallesi'nde yer alacak 2 bin 200 kişilik spor merkezi yatırımına önümüzdeki ay başlayacak. Ayrıca Yaylacık bölgesinde içinde tam olimpik yüzme havuzu, atletizm pisti ve kültür sanat merkezi olan tesislerimiz yapılacak. Evka-1 ve Yaylacık projelerinin tamamlanmasıyla Buca Sporun başkenti olacak" dedi.

Haberin Devamı

Bucaya iki yeni spor tesisi




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!