Bucaspor'dan İZVAK'a tepki

Güncelleme Tarihi:

Bucaspordan İZVAKa tepki
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2016 15:20

Bucaspor'dan İZVAK'a tepki

Haberin Devamı

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)- BUCASPOR Başkanı Çetin Kayışlı, İzmir Spor Kulüpleri Birliği ve Geliştirme Vakfı (İZVAK) tarafından Karşıyaka, Göztepe, Altınordu ve Altay'ın yer alacağı, 10 Ağustos'ta yapılması planlanan Demokrasi Kupası'na davet edilmemeleri üzerine sert açıklamalarda bulundu.
"89 yıllık çınar Bucaspor yok sayılamaz" diyen Başkan Kayışlı, "İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Belediyesi ve İZVAK'ın düzenlediği Demokrasi Kupası'na kulübümüzü çağırmayarak ayrımcı bir tutum içerisine giren tüm kurumları kınıyoruz. Kulübümüzün İZVAK'tan çıkması gündemimizde" dedi.
Bucaspor'un hiçe sayıldığını ifade eden Başkan Çetin Kayışlı, "Kulübümüzün davet edilmemesi, İzmir futbolunda birlik ve beraberliğin neden oluşmadığını bir kez daha gösterdi. Bucaspor bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da demokrasinin ve ülke değerlerinin yanında olmaya devam edecek. Bugüne kadar desteğini hiçbir zaman hissedemediğimiz, açık bir şekilde kulübümüze uzak ve zarar verici bir politika izleyen, İzmir kulüpleri içerisinde bariz bir ayrım yapan İZVAK'ın amacını sorguluyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!