Bucaspor’da sakatlar can sıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Bucaspor’da sakatlar can sıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 12:13

SPOR Toto 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren Bucaspor’da pazar günü deplasmanda oynayacak kritik Eyüpspor maçı öncesi sakatlar can sıkıyor.

Haberin Devamı

Teknik direktör Suat Kaya sağ bek Sancar ile orta saha Burak Can’ın geçen hafta İnegölspor karşılaşmasında, Mehmet İncebacak ve Burak Aydın ise antrenmanda sakatlandığını belirterek, "Anıl da geçen haftadan beri kasığında sorun yaşıyor.

Bu oyunculardan Anıl ve Mehmet Eyüp deplasmanında kesin olarak oynamayacak. Diğerlerinin durumu ise belirsiz" şeklinde konuştu.

Sancar’ın İnegölspor maçına tam iyileşmeden çıktığını ifade eden Kaya, "İyi olduğunu ve ısrarla forma giymek istediğini söyleyince oynattım. Keşke dinlendirseydim. Burak ve Burak Can’ın tedavileri sürüyor. Umarım pazara yetişirler" dedi.

Eyüpspor randevusunun dönüm noktası niteliği taşıdığını vurgulayan teknik adam, "Artık dönüşü olmayan yoldayız. Cezalılar ve sakatlar bizi zorluyor. Her futbolcuya ihtiyacım var. Umarım en az kayıpla Eyüpspor maçına çıkarız" ifadesini kullandı. Bucaspor teknik direktörü Suat Kaya, cezası nedeniyle karşılaşmayı tribünden takıp edecek.





Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!