Bucaspor'da hedef 3 puan

Güncelleme Tarihi:

Bucasporda hedef 3 puan
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2016 12:04

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta pazar günü ağırlayacağı Ofspor'u yenerek kötü gidişata dur demek isteyen Bucaspor'da kritik randevu öncesi 5 futbolcunun sakat olması can sıktı.

Haberin Devamı


Sarı lacivertlilerde orta saha oyuncuları Mehmet İncebacak, Şenol ve Emre Öztürk'ün yanı sıra golcüler Burak ile Alpay'ın Ofspor karşısında forma giyemeyeceği belirtildi. Yeni transferlerden Sertan, Erkan ve İlyas'ın ise henüz hazır gelememesi teknik heyeti düşündürürken, geçen sezon çapraz bağları kopan santrfor Hasan Kaşıkara'nın da ağrıları olduğu kaydedildi. Hasan'ın iğneyle de olsa maça çıkması bekleniyor.
Başkan Çetin Kayışlı şartlar ne olursa olsun Ofspor müsabakasını kayıpsız geçeceklerini dile getirdi. Takımı 4 haftada sergilediği başarısız performansı unutturacağını vurgulayan Çetin Kayışlı, "Taraftarımızın desteğine çok ihtiyacmız var. Teknik Direktör İlker Seven ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. İyi bir takımız, oyuncu kalitemiz bu ligin üzerinde. Herkes elinden gelenin en iyisini yaparsa istediğimiz yerlere rahat bir şekilde geliriz" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!