Bucaspor'da hava bozdu

Güncelleme Tarihi:

Bucasporda hava bozdu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2016 13:15

SPOR Toto 2'nci Ligi Beyaz Grup'ta evinde Amed Sportif'e 3-0 yenildikten sonra deplasmanda da Konya Anadolu Selçukspor'a 1-0 mağlup olan Bucaspor'da yüzler asıldı.

Haberin Devamı


Teknik direktör Fatih Uygun'un göreve gelmesinden sonra Hacettepe ve Kahramanmaraş'ı yenerek çıkışa geçen Bucaspor, üst üste gelen 2 mağlubiyetle sarsıldı. Grupta 13 puanla 13'üncü sırada yer alan sarı lacivertliler, düşme hattının 3 puan üzerinde kaldı. Takımın 18 günde 5 maçı fiziksel açıdan kaldıramadığını dile getiren Fatih Uygun, "Yorgunluğu özellikle son 2 müsabakada fazlasıyla hissettik. Çok önemli 6 puan kaybettik, üzgünüz. Nazilli Belediyespor önünde yeni bir sayfa açmak istiyoruz" dedi.
Başkan Çetin Kayışlı ise futbolcuların konsantrasyon eksikliği yaşadığını, bununla ilgili teknik heyetten rapor isteyeceklerini söyledi. Takımın maça iyi başlamasına rağmen daha sonra oyun disiplininden koptuğunu ifade eden Başkan Kayışlı, "Oyuncularda bir sıkıntı var ve bunun nedenini öğreneceğiz. Kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum. Kulübümüzün şartları belli. Bunu rağmen prim alacaklarınun tümünü ödedik" diye konuştu.
Devre arasına kadar kalan 5 karşılaşmada 12 puan toplamayı hedeflediklerini vurgulayan Çetin Kayışlı, "Bu puanı toplayamazsak sıkıntı yaşarız. Alt sıralara yakınız ancak üst basamaklara da çok uzak değiliz. Seri galibiyetler almamız gerekiyor. Kaderimizi biz belirleyeceğiz" yorumu yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!