Bucaspor'a taze kan

Güncelleme Tarihi:

Bucaspora taze kan
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2016 14:01

YENİ sezon hazırlıklarını Kaynaklar Tesisleri'nde sürdüren Bucaspor yaşadığı maddi sorunlar yüzünden transfer yasağını kaldıramazken, altyapıdan 6 genç futbolcuyu profesyonel yaptı.

Haberin Devamı

Daha önce golcüler Selami Yılmaz ve Doruk Bulut, orta saha Doğan Çamlı, sağ bek Murathan Özer ve stoper Batuhan Uğurdil'i A takıma monte eden sarı lacivertliler 16 yaşındaki orta saha oyuncusu Atakan Keskin ile sağ kanat Gökay Keleş'in yanı sıra, 17 yaşındaki kaleci Berkay Güzel, 19 yaşındaki file bekçisi Yunus Emre Kar, 18 yaşındaki orta saha Saruhan Fındıklı ve stoper Uğurcan Yazgılı'yla profesyenel sözleşme imzaladı.
Teknik direktör İlker Seven daha önce altyapıda çalıştığı gençlerin çok yetenekli olduğunu dile getirdi. 6 oyuncunun sezon boyunca A takımda kalacağını açıklayan Seven, "Profesyonel yaptığımız futbolcuların bir çoğu milli takımlarda oynuyor" dedi.

Bucaspora taze kan

Haberin Devamı

Öte yandan Bucaspor'un yine altyapı patentli kanat oyuncusu İbrahim Şirin'e Bursaspor'un talip olduğu belirtildi. Yeşil beyazlıların İbrahim için Bucaspor yönetimine 200 bin TL teklif ettiği ancak rakamı az bulan yönetimin olumsuz yanıt verdiği açıklandı.
Başkan Çetin Kayışlı'nın futbolcu satışına transfer yasağı nedeniyle sıcak bakmadığı da belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!