Bucaspor’a büyük ikramiye

Güncelleme Tarihi:

Bucaspor’a büyük ikramiye
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2016 13:24

SPOR Toto 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta deplasmanda Büyükçekmece Tepecikspor’u 1-0 mağlup ederek kümede kalma mücadelesinde umut tazeleyen Bucaspor, alt gruptaki rakiplerinin tümünün puan kaybetmesiyle 25’inci haftanın en karlı takımı oldu.

Haberin Devamı

Büyükçekmece Tepecikspor galibiyetiyle puanını 29 yapıp 16’ıncı sıraya çıkan sarı lacivertli ekibin Teknik Direktörü Suat Kaya, Tarsus İdmanyurdu, Kartalspor, Ankara Demirspor, Eyüpspor, Amed Sportif, Fatih Karagümrük ve Tokatspor’un yenildiğini ya da berabere kaldığını belirterek, "10’uncu sıradaki Tokatspor ile aramızda sadece 5 puan fark kaldı. Herkes puan kaybederken Büyükçekmece Tepecikspor karşısında sezonun en kritik maçını kazandık. Her geçen hafta umutlarımızı artırıyoruz" diye konuştu.

Son 7 maçtan 4 beraberlik, 3 galibiyet çıkardıklarını hatırlatan Kaya, "Biz kazandıkça rakiplerimiz mutlaka puan kaybedecektir. Sadece kendi işimize odaklandık. Kümede kalma mücadelesini sonuna kadar götüreceğiz ve sezon sonunda istediğimizi alacağız. Bucaspor olarak yenilmemeyi alışkanlık haline getirdik. Seri galibiyetlerle bir an önce ateş çemberinden çıkmak istiyoruz" dedi.

Sarı lacivertli ekipte kadro dışı bırakılan Batuhan, Civar ve Burakcan’dan sonra Mehmet İncebacak da affedildi. Son olarak 12 Aralık 2015’te Kocaeli Birlikspor maçında görev yapan genç orta saha oyuncusu, 55’inci dakikada oyuna girerek yaklaşık üç ay süren forma hasretine son verdi. Mehmet’in sözleşmesini 1 yıl daha uzattığı bildirildi.









BAKMADAN GEÇME!