Bucaspor –Mersin İdmanyurdu maçı hangi gün? Maç saat kaçta? Hangi kanalda? Ayrıntılar haberimizde...

Güncelleme Tarihi:

Bucaspor –Mersin İdmanyurdu maçı hangi gün Maç saat kaçta Hangi kanalda Ayrıntılar haberimizde...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2016 17:49

Ziraat Türkiye Kupası üçüncü hafta maçında Bucaspor, Mersin İdmanyurdu'nu sahasında ağırlayacak. Peki Bucaspor Mersin İdmanyurdu maçını hangi kanal yayınlayacak ve maç saat kaçta başlayacak? İşte merakla beklenen maçın ayrıntıları...

Haberin Devamı

Mersin İdmanyurdu, büyük umutlarla başladığı bu sezon ise aynı başarıyı yakalayamadı. Transfer yasağı nedeniyle bu sezon da geçen yılki kadrosuyla yoluna devam eden Mersin İdmanyurdu, yasağın sona ereceği ocak ayı transfer döneminde takımı güçlendirmeyi hedefliyor.

Geçen yıl lige Rıza Çalımbay yönetiminde başlayan ve aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren Süper Toto Süper lig temsilcisi Mersin İY ekibi, 2014-2015 sezonun ilk yarısında çıktığı 17 karşılaşmadan 6 galibiyet 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak topladığı 23 puanla 8. sırada yer almıştı.

Peki Bucaspor-Mersin İdmanyurdu maçı saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak?

Bucaspor Mersin İY karşılaşması 9 Ocak Cumartesi günü oynanacak ve 17.00'de başlayacak. Maçı A Spor naklen yayınlayacak.

Haberin Devamı

Bucaspor –Mersin İdmanyurdu maçı hangi gün Maç saat kaçta Hangi kanalda Ayrıntılar haberimizde...

Ziraat Türkiye Kupası 3. hafta karşılaşmasında Bucaspor, Mersin İdmanyurdu'nu ağırlayacak. İkinci hafta maçlarında Bucaspor, Aydınspor karşılaşmasında ilk galibiyetini alarak puanını 3’e yükseltirken, Mersin İdmanyurdu - Çaykur Rizespor ile berabere kalarak haftayı 1 puanla tamamlamıştı. 

BAKMADAN GEÇME!