Bucaspor gurbette fırtına

Güncelleme Tarihi:

Bucaspor gurbette fırtına
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2016 11:50

Bucaspor gurbette fırtına

Haberin Devamı

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)- SPOR Toto 2'nci Ligi Beyaz Grup'ta zirve mücadelesi veren İstanbulspor'u deplasmanda 1-0 yenerek 3 haftalık galibiyet özlemine son veren Bucaspor, bu sezon dış sahada fırtınalar estirdi.
Sarı lacivertliler İstanbulspor galibiyetiyle ligdeki en iyi deplasman performansına ulaşan ekip oldu. Gurbette 4 kez rakiplerini mağlup eden Bucaspor, 12 puan toplamayı başardı. Bucaspor, deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 3-2, Kocaeli Birlikspor'u 3-1, Kahramanmaraşspor'u 2-1 ve son olarak da İstanbulspor'u 1-0 yendi.
Başkan Çetin Kayışlı, çok kiritik bir galibiyete imza attıklarını belirterek takıma teşekkür etti. İstanbulspor'un sahasında oynadığı 6 karşılaşmanın tümünü kazandığını hatırlatan Başkan Kayışlı, "Çok zor bir karşılaşma oynadık. Mutlak galibiyeti hedefledik. Camiamızı yeterince üzdük ama bundan sonra çok daha iyi yerlerde olacağız" diye konuştu.
Öte yandan Bucaspor'da sarı kart gören sol bek Abdullah, bu hafta oynanacak Büyükçekmece Tepecikspor maçı öncesi cezalı duruma düştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!