Bucaspor – Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Bucaspor – Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2016 11:55

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası son 16’ya hak kazandı ve Bucaspor ile eşleşti. Çeyrek finale adını yazdırmak isteyen Beşiktaş, Bucaspor’un evine konuk olacak. Bir taraftan Bucaspor da Beşiktaş’ı mağlup ederek çeyrek finale çıkmayı hedeflemiş durumda. Peki Bucaspor – Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Son 16 turuna çıkan takımlar arasındaki eşleştirmeler yapıldı ve Beşiktaş Bucaspor ile eşleşti. Her iki takımın da amacı bir üst tur olan çeyrek finale çıkmak. Son 16 turu karşılaşmalarında tek maç yapılacak ve yenen takım çeyrek finale çıkmaya hak kazanacak.

BUCASPOR – BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

31 Ocak 2016 Pazar günü saat 17:45’te gerçekleşecek olan Bucaspor – Beşiktaş mücadelesi Buca Stadı’nda oynanacak. Bucaspor – Beşiktaş maçı A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ SON GRUP MAÇINDA NE YAPTI?

Geçtiğimiz gün evinde Sivas Belediyespor’u ağırlayan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu son maçında rakibine 3-4 yenildi. Aldığı yenilginin sonrasında grubu ikinci olarak tamamlayan Beşiktaş, son 16 turunda ise Bucaspor ile eşleşti.

Haberin Devamı

Kaybedilen maçın ardından Siyah Beyazlılar’ın Bucaspor karşısında nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu. Pazar günü oynanacak maçta Bucaspor'un da amacı Beşiktaş’ı yenerek çeyrek finale adını yazdırmak...

BUCASPOR GRUBU LİDER TAMAMLADI

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu son maçında Aydınspor ile karşı karşıya gelen Bucaspor aldığı 0-1’lik galibiyetle puanını 15’e çıkarak grubu lider olarak tamamladı. Son 16 turuna kalan Bucaspor’un rakibi ise Beşiktaş olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!