Buca'nın kötü şansı

Güncelleme Tarihi:

Bucanın kötü şansı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 12:00

 İKİNCİ Lig Kırmızı Grup’ta pazar günü deplasmanda Fatih Karagümrük’le karşılaşacak olan Bucaspor’un şansı, bu sezon İstanbul takımlarına tutmuyor.

Haberin Devamı

Sarı lacivertli ekip, grupta yer alan 5 İstanbul temsilcisiyle şu ana kadar oynadığı 6 maçta da galibiyet yüzü görmedi. Tuzlaspor’a evinde 1-0, deplasmanda 2-1 yenilen Bucaspor, Kartal’a 1-0, Eyüpspor’a 4-2’yle boyun eğdi. Bucaspor, ilk yarıda Fatih Karagümrük’le 1-1, Büyükçekmece Tepecikspor’la da 0-0 berabere kaldı. İstanbullu rakipleri karşısında 16 puan kaybeden Bucaspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu’nda da Beşiktaş’a 2-0 yenilerek elendi.

Teknik direktör Suat Kaya, orta sıralarda yer alan Fatih Karagümrük’ün iç sahada kolay kolay maç vermediğini söyledi. Artık puan kaybına tahammüleri olmadığını belirten Suat Kaya, "Ligde 2 maçımız eksik. Şu an 15’inci sıradaki Kartalspor ile aramızda 8 puan fark var. Kulübü kümede tutmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Türkiye Kupası’nda elde ettiğimiz başarı geride kaldı. İstanbul’dan kazanarak döneceğiz" dedi.

Suat Kaya, yönetim tarafından affedilen sol bek Batuhan’ı kadroya dahil edecek. Sarı lacivertlilerde sakatlıkları bulunan sol bek Alper, orta saha Kadir ve golcü Hasan bu hafta da forma giyemeyecek.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!