Bucak'ta doğalgaz çalışmaları

Güncelleme Tarihi:

Bucakta doğalgaz çalışmaları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2018 09:55

Bucak'ta doğalgaz çalışmaları

Haberin Devamı

 

Halim AKCA/BUCAK, (DHA) - BURDUR'un Bucak ilçesinde doğalgaz çalışmaları Çamlıca Mahallesi'nde başladı.

Doğalgaz çalışma sezonu dolayısıyla Çamlıca Mahallesi'nde düzenlenen programa Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Yalçın Sezgin, Torosgaz Genel Müdürü Oktay Küp, Ak Parti İlçe Başkanı Adem Şengül ve mahalle sakinleri katıldı.

Yalçın Sezgin, Bucak'ta 2018 yılının hizmet yılı olacağını belirtirken, şöyle dedi:

"Çamlıca Mahallesi'nde başlayan doğalgaz çalışmaları eksik kalan Onaç, Barbaros, Konak, Çavuşlar ve Sanayi mahallelerinde bu yaz sezonunda tamamlanacak. Bugüne kadar ilçemizde 9 bin 200 metre çelik hat, 110 bin metre polietilen hat döşeme çalışmaları yapılarak yaklaşık 10 bin 200 aboneye ulaştırıldı. Bu yıl içerisinde ise 19 bin polietilen hat döşeme çalışmaları yapılacak ve Bucak'ta 13 bin abone doğalgaza kavuşmuş olacak."

Yalçın Sezgin, Bucak'ta bir taraftan doğalgaz hat döşemeleri yapılırken, bir taraftan da yolların kazılacağı ve sonrasında sıcak asfalt, sathi kaplama ve kilit parke taşı çalışmalarının olacağını, çalışmalarda oluşabilecek mağduriyetleri en aza indireceklerini vurgularken, Bucak Belediyesi olarak 2018 yılında ciddi anlamda sıcak asfalt çalışmasının yapılacağını, köylerde ise KÖYDES'ten çalışmaların vatandaşa ulaştırılacağını vurguladı.

Oktay Küp de "Bu yıl çalışmalarımız hızlı şekilde gelişecek. Geçen yıl bina bağlantıları için ayrı bir ekip, ana hatlar için ayrı bir ekiple çalışarak eylül ayı sonu itibariyle altyapısını tamamladığımız yerlere gaz vermiş olacağız. Şu anda 10 binin üzerindeki abonemiz bu yılın sonuna kadar da 13 bine ulaşmasını bekliyoruz" dedi.

Konuşmaların arkasından sezon çalışma açılışı dolayısıyla kurban kesildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!