Bucak'ta Adem Şengül yeniden seçildi

Güncelleme Tarihi:

Bucakta Adem Şengül yeniden seçildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2017 11:55

Bucak'ta Adem Şengül yeniden seçildi

Haberin Devamı

 

Halim AKCA/BUCAK, (DHA) - AK Parti Bucak İlçe Başkanlığının olağan kongresinde mevcut Başkan Adem Şengül, yeniden seçildi.

Ak Parti Bucak İlçe Başkanlığının 6'ncı kongresine Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Ak Parti Burdur milletvekilleri Bayram Özçelik ve Reşat Petek, Ak Parti İl Başkanı Süleyman Faki, çevre ilçelerin ve beldelerin belediye başkanları, parti delegeleri ve partililer katıldı.

Kongrede tek listeyle aday olan İlçe Başkanı Adem Şengül, 21 Haziran 2017 tarihinde Ak Parti Genel Merkezi tarafından verilen ilçe başkanlığı sonrasında geçici yönetim kurulunu oluşturduklarını belirterek, kongre sonrası yeni yönetimle birlikte 2019 seçimlerinde büyük başarılara imza atacaklarını kaydetti. Şengül, "İlçemize yapılan yatırımlar her geçen gün artmaktadır. Başta sağlık olmak üzere Bucak hak ettiği yatarımı almakta ve alacaktır. Bu yatırımlar ile birlikte önümüzde yapılacak olan genel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de yüzde 62'lerde olan oy oranımızı yüzde 80'lerin üzerine çıkarmamız gerekiyor" dedi.

Diğer protokol üyelerinin de konuşmalarının ardından yapılan seçimde tek aday olan Adem Şengül, yeniden seçildi.

İlçe Başkanı Adem Şengül, Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'a, Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın fotoğrafının işlendiği mermer mozaik hediye etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!