Bucak TSO'dan yardım paketi

Güncelleme Tarihi:

Bucak TSOdan yardım paketi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2018 15:19

Bucak TSO'dan yardım paketi

Haberin Devamı

 

Halim AKCA/BUCAK, (DHA) - BUCAK Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından Ramazan ayında yardıma muhtaç aileler için Ramazan paketleri hazırlandı.

Bucak TSO tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) katkılarıyla yardıma muhtaç ailelere Ramazan ayında katkı sağlayabilmek amacıyla hazırlanan Ramazan paketleri dağıtılmaya başladı.

Bucak TSO Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, "Her yıl olduğu gibi geleneksel halini alan ve 15 yıldır gerçekleştirdiğimiz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin de katkılarıyla içerisinde temel gıda maddelerinden oluşan 800 aileye dağıtılmak üzere Ramazanlık temel gıda paketi oluşturduk. Ramazanlık yardım paketlerimiz mahalle muhtarları ve odamızın tespit ettiği gerçek ihtiyaç sahibi kişilere dağıtılacak" dedi.

Başkan Meçikoğlu, eğitim dönemlerinde ise yardıma muhtaç öğrenciler için kırtasiye ve kıyafet yardımlarında bulunmaya devam ettiklerini aktardı.

Bucak TSO Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, yardıma muhtaç ihtiyaç sahibi ailelerin odaya başvurması haline de Ramazan yardım paketi alabileceklerini kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!