Bucak Emniyet Müdürü görevine başladı

Güncelleme Tarihi:

Bucak Emniyet Müdürü görevine başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2018 11:59

Bucak Emniyet Müdürü görevine başladı

Haberin Devamı

 

Halim AKCA/BUCAK, (DHA) - BUCAK Emniyet Müdürü Mustafa Erdener Bede görevine başladı.

Oğuz Çatalkaya'nın İzmir'e atanmasının ardından boşalan Bucak Emniyet Müdürlüğü'ne, Burdur Valiliği kararıyla, 3 yıldır Burdur Emniyet Müdürlüğü'nün çeşitli kademelerinde görev yapan Mustafa Erdener Bede atandı. Mustafa Erdener Bede ilçeye gelerek yeni görevine başladı.

İlçede öncelikle trafik denetimlerinin artacağını belirten Emniyet Müdürü Bede, "Emniyet Genel Müdürlüğümüz ve kaymakamımızın talimatlarıyla ilçemizde trafik kurallarını ihlal eden, sürücü belgesiz araç kullanımlarının önünü kesmek için trafik denetimlerini arttıracağız. Halkımızın en çok şikayet ettiği ehliyetsiz motosiklet kullanımı, tehlikeli araç kullanımı, modifiye araçlardaki ses kirliliği, araç kullanırken cep telefonuyla görüşmek, emniyet kemeri takmamak, düğünlerde silah atmak ve düğünlerde havai fişek atmak gibi konularda ciddi boyutta çalışmalarımız olacak" dedi.

Bucak Emniyet Müdürü Mustafa Erdener Bede, vatandaşların mağdur olmaması için özellikle trafik kurallarına uymaları gerektiği, uymayanlara da cezai işlemlerin yapılacağını belirtti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!