Buca transfere hız verdi

Güncelleme Tarihi:

Buca transfere hız verdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2010 18:12

Turkcell Süper Lig ekiplerinden Bucaspor, Yeni Malatyaspor'dan Ergun Cengiz ile 4, Adana Demirspor'dan kaleci Ömer Kahveci ile de 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan Ergun Cengiz, Bucaspor'un köklü bir kulüp olduğunu bildiğini belirterek, “Hem Bucaspor camiası hem de benim için yeni bir sayfa olacak. Bucaspor'u hak ettiği yere taşıyıp, en iyi şekilde temsil edeceğiz. Görev verildiği zaman formanın hakkını vereceğim” dedi.

Ömer Kahveci de yaptığı açıklamada, genç yaşında Bucaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, “Adana Demirspor'da yakaladığım ivmeyi devam ettireceğim” diye konuştu.

23 yaşındaki Ergun Cengiz, bugüne kadar Malatyaspor, Erzurumspor, Kartal Belediyespor ve Yeni Malatyaspor formaları giydi. Genç futbolcu, geçen sezon Yeni Malatyaspor ve Malatyaspor formalarıyla 32 maçta 10 gol attı.
Futbola Adana Pınar Mahallesi Cesurspor'da başlayan 18 yaşındaki kaleci Ömer Kahveci, Adana Demirspor'la geçen sezon 15 maçta mücadele etti. Genç oyuncu, 18 ve 17 Yaş Altı Milli Takımlarında da forma giydi.
Öte yandan bugün imza atacağı açıklanan İbrahim Dağaşan'ın bonservisini almak üzere Sivas'a gittiği, pazartesi günü başlayacak Bolu kampında sözleşme imzalayacağı bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!