Bu yüzüklerden bende 100 tane var

Arkadaşlarıyla vurduğu 700 bıldırcını bir süredir evinin garajındaki dondurucuda saklayan Nurettin Hasman’ın, Emre Ergani’nin isteği üzerine yarın akşam Ortaköy’deki Blackk Bar’da bıldırcın partisi vereceği konuşuluyor.

Hasman’a önceki akşam bu partinin verileceği mekanda rastladım. Yanında da bir aydır parmağındaki gösterişli tek taş yüzükle gündemde olan ve evlilik konusunda ısrar etmeye başladığı konuşulan sevgilisi Eda Taşpınar vardı. Nurettin Bey’in de alyans takmış olduğunu fark edince, evlenip evlenmediklerini sormadan edemedim. Hasman, evlenmediklerini ve kendisinin buna benzer 100’e yakın yüzüğünün olduğunu söyledi.

Otelimi satmıyorum

Ahu Aysal, sahibi olduğu Les Ottomans Otel’i satacağıyla ilgili haberlere, "Orası benim çocuğum gibi, ancak ben öldükten sonra satılırsa karışamam. Evet otelimin talipleri çok. 60 milyon değil 160 milyon dolar da verseler satmayı düşünmüyorum. Allah sattırmasın" dedi.

Beşinci yıllarını kutluyorlar

Toplum Gönüllüleri Vakfı, beşinci yaşını 23 Ekim Salı gecesi Borusan Oto İstinye’de Soyak İnşaat sponsorluğunda gerçekleştireceği görkemli bir davetle kutlayacak. Ev sahipliğini Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Betil’in yapacağı gecede, Galeri Apel’in de desteği ile ünlü çağdaş sanatçıların eserleri müzayede yoluyla satılacak ve vakfa gelir sağlanacak. Müzayedeyi Can Has yönetecek. Sunuculuğunu Rana Erkan’ın yapacağı davete İstanbul’un elit isimlerinin katılması bekleniyor.

İtalyan Haftası başladı

İstanbul’da yapılan ve 15 gün sürecek olan İtalyan Haftası etkinlikleri, İtalya’nın Ankara Büyükelçisi Carlo Marsili ile İtalyan Ticaret Merkezi Müdürü Roberto Luongo’nun katılımıyla, önceki akşam Harvey Nichols’da düzenlenen özel defileyle start aldı. Defileyi İtalya Ulusal Moda Odası Onur Başkanı Camera Nazionela ile İtalyan modasının lokomotifi Beppe Modenese’nin yanı sıra iş, sanat ve cemiyet hayatından pek çok tanınmış isim izledi. Yabancı mankenlerin görev aldığı gecenin davetlileri arasında Begüm Şen de vardı.

Çin fondüsü

Nişantaşı Banyan Restaurant’ın ortağı Aslı Pasinli, "Kış mönüsündeki yeniliklerden biri de Çin fondüsü. Hem sağlıklı, hem eğlenceli. Bu fondü, şaraplı tavuk suyunda yapılıyor. Fondünüzün içine, isteğe bağlı, et, tavuk, balık, sebzeler, pirinç eriştesi ve Çin mantısı koyabiliyorsunuz" diyor.

Erkek arkadaşı

Aslı Tümen, önceki gece Tuus Restoran’a yeni erkek arkadaşıyla gitti. Kız kardeşi Esra Dinçkök ve Elif Dürüst’ün de katıldığı doğum günü partisinin konukları arasında olan Tümen, İtalyan sevgilisi Giovanni Trevisson’dan ayrıldıktan sonra ilk kez bir erkek arkadaşıyla davete katıldı.

Türkiye’de ilk

Fred Perry Shop; Nottingham, Tokyo, Osaka gibi metropollerden sonra şimdi de İstanbul’da... İtalya’dan ve Prag’dan gelen mobilyalarla iç dekorasyonu yapılan mağaza, sonbahar-kış koleksiyonuyla İstinye Park’taki yerini aldı.

Sevgilisini Sofa’ya götürmedi

Seben Koçibey, önceki gece ablası Alara Uzan’ın doğum günü partisi için Nişantaşı’ndaki Tuus adlı restorandaydı. Sofa Otel’in içindeki Tuus Restoran’a iki yıldır flört ettiği, evlilik hazırlıkları yaptığı, Bebek semtinde aynı evi paylaştığı sevgilisi Bozok Gören’i götürmeyen Koçibey, gecenin sonunda bir hayli yorgun görünüyordu.
Yazarın Tüm Yazıları