Bu yöntem 4 cm inceltiyor

Güncelleme Tarihi:

Bu yöntem 4 cm inceltiyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2010 14:58

Amerika ve Fransa’dan sonra Türkiye’ye de gelen ‘soğuk lipoliz’ yöntemi ağrısız, acısız 2-4 santimetre inceltiyor.

Haberin Devamı

Harvard Medikal School dermatologları tarafından geliştirilen bir yöntemle artık vücut biçimlendirmede kısa sürede etkili sonuç alınabiliyor. Dünyanın en büyük ileri teknoloji medikal firmalarından ‘Zeltiq’ tarafından uygulanan soğuk lipoliz yöntemi, bölgesel incelmede devrim yaratıyor. 

Vücut şekillendirme ve bölgesel incelme konusunda hem kadın hem de erkeklerde uygulanan yöntemle 2-4 santimetre arasında incelme sağlamak mümkün. Dermatolog Doktor Erçin Özüntürk, 1 saat gibi bir sürede sonuç aldıklarını belirtiyor.

Doktor Özüntürk, ”Soğuk Lipoliz yöntemi, bugüne kadarki yöntemlerden daha gelişmiş ve farklı. Bölgesel incelme ve şekillendirme konusunda inanılmaz derecede iyi sonuç veriyor. Yöntem çok kolay; kişi ağrı, acı hissetmiyor ve çok geniş bir uygulama alanı mevcut. Karın, basen ve  bacak iç yüzlerinde başarı ile uygulanabiliyor” diyor.  

Haberin Devamı

Hamile kadınlar ve soğuğa alerjisi olanlar dışında herkese uygulanabilir bir yöntem olan soğuk lipolizde diğer yöntemlerden farklı olarak ilk seansta sonuç alma oranı da oldukça yüksek.

Soğuk Lipoliz Sistemi Nasıl İncelme Sağlıyor?

Deri altındaki yağ tabakası deriye zarar vermeden kusursuz bir kontrol ile soğutuluyor. Önceden belirlenmiş bir zaman dilimi çerçevesinde uygulanan soğutma yağ hücrelerinin apoptozis sürecine girmelerine neden olur. Apoptozis, yağ hücre fonksiyonları küçülmesi geri dönüşümsüz kaybı anlamına geliyor. Ölü yağ hücreleri vücudun doğal enflamatuvar sistemi ile vücuttan atılarak, zaman içersinde yağ tabakasında önemli bir miktarda incelme meydana gelmesini sağlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!