Bu yenilgide bir hayır var

Güncelleme Tarihi:

Bu yenilgide bir hayır var
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2014 00:36

Beşiktaş’tan alınan farklı yenilgi sonrası Ersun Hoca öğrencilerine, bunun her şeyin sonu olmadığını ve böyle bir mağlubiyetin erken gelmesinden ders çıkaracaklarını iletti.

Haberin Devamı

ERSUN Yanal ile çıkış yakalayan ve oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor’da 3-0’lık farklı Beşiktaş mağlubiyeti moralleri alt üst etti. Siyah beyazlılar karşısında sergilenen kötü futbol camiada hayal kırıklığı yaratırken, bireysel hataların kurbanı olduklarını söyleyen Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay Hürriyet’e açıklamalarda bulundu.

‘HAKEM OYUNUN KADERİNİ ETKİLEDİ’

YENİLEN 3 golün de bariz yapılan hatalar sonucu geldiğini belirten Uzunay, “Maçın başında arka arkaya yediğimiz 2 golle demoralize olduk. Dağınıklığımız seyirciyi de Beşiktaş’ı da havaya soktu ve hiç beklenmedik bir sonuç ortaya çıktı. Hakem oyunun kaderini etkileyebilecek birkaç pozisyonda doğru karar verebilseydi sonuç farklı olabilirdi. Beceriksiz olduğumuz bir maçtı ama ne olursa olsun bu oyun Trabzon’a yakışmadı” dedi.

‘BU MAÇ HER ŞEYİN SONU DEĞİL’

Haberin Devamı

MAÇ sonu soyunma odasındaki havayı da anlatan Uzunay, “3 maç üst üste kazanmış bir takımın böyle mağlup olması hem Ersun Hoca da hem de oyuncularımızda hayal kırıklığı yarattı. Ama Ersun Hoca, soyunma odasındaki moral konuşması o kötü havayı biraz dağıttı. Oyunculara bu maçın her şeyin sonu olmadığını ve böyle bir mağlubiyetin erken gelmesinin iyi bir ders olacağını söyledi” dedi.
Beşiktaş mağlubiyetiyle işi biraz zora soktuklarını söyleyen Ali Uzunay, “Bu Trabzonspor’u biz de tanıyamadık. İlk yarının kalan maçlarımızın fikstürü rakiplerimizden daha kolay. Devreyi ilk 3’te bitireceğimize ve avantaj yakalayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Rüyadan uyandık

TRABZON’da yayınlanan yerel gazeteler Beşiktaş maçının kaybedilmesinin sorumlusu olarak defans oyuncuları, kaleci ve hakem Mete Kalkavan’ı gösterdi. Taka Gazetesi, “Rüyadan uyandık” manşetini atarken, Karadeniz’in Sesi, “İşte bu hesapta yoktu” dedi. Kuzey Ekspres ise, “Trabzonspor’a hiç yakışmadı” manşetini attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!