Bu yazın en trend elbise modelleri

Güncelleme Tarihi:

Bu yazın en trend elbise modelleri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2016 14:00

Yaz sıcaklarının en çok tercih edilen kıyafeti kuşkusuz elbiseler. Bu sezon da birbirinden iddialı elbise modeli birçok kadının tercihi haline gelmiş durumda.

Haberin Devamı

Yaz aylarının vazgeçilmez kıyafetlerinden olan elbiseler hem şık hem de rahat görünümleriyle pek çok kadının tercihi olmaya devam ediyor. Yaz trendleri arasından seçeceğiniz modellerle tarzınıza hem asil hem de güncel bir görünüm katabilirsiniz. İster şık ister spor bir tarz seçin bu trendlerle dikkat çekici olacağınız kesin. İşte bu yazın en trend elbise modelleri:

 

1. OMZU AÇIKTA BIRAKAN ELBİSELER

Bu yazın en trend elbise modelleri

Omuz kısmını açıkta bırakan elbise modelleri bu yazın en revaçta olan modellerinden birini oluşturuyor. Omuz dekoltesine güvenen kadınların bir numaralı tercihi olmaya aday bu modeller krep kumaşlarda seçilirse akşam davetlerinde giyilebilir. Gündüz salaş bir şıklık yakalamak isterseniz pamuklu ve uçuş uçuş modellerden yana tercihinizi yapabilirsiniz. Omuzları açıkta bırakan bu modellerde boynunuzu iddialı kolyelerle süslemek ise görünümünüzü zenginleştirecek ipuçları arasında yer alıyor.

 

 

Haberin Devamı

2. FIRFIRLI ELBİSELER

Bu yazın en trend elbise modelleri

Fırfırlı elbiseler bu sezon oldukça gözde. Fırfır detaylarıyla zenginleştirilen şifon ve ipek elbiseler düğün, açılış ve davetlerde göz dolduruyor. Canlı renklerde tercih edilen bu modeller giyeni iddialı bir havaya sokuyor. Günlük yaşantınızda ince kumaşlardan tercih edebileceğiniz fırfırlı uzun elbiselerle yaz trendlerine kolayca uyum sağlayabilirsiniz.

 

3. DELİKLİ ELBİSELER

Bu yazın en trend elbise modelleri

Delikli ve örgü işi elbiseler bu yaz hiç olmadığı kadar moda. Özellikle tatilde ve plajlarda pek çok modeline rastlayabileceğiniz örgü elbiseleri etnik takılarla kombinleyerek en dikkat çekici plaj kızlarından birisi olabilirsiniz. Şehir hayatında ise file detaylı elbiselerinize uygun geometrik tarzda akseuarlar ve takılarla oldukça iddialı bir görüntüye imza atabilirsiniz.

 

Haberin Devamı

4. GÖMLEK ELBİSELER

Bu yazın en trend elbise modelleri

Uzun gömlek elbiseler yazın en favori modelleri arasında yer alıyor. Beli kuşaklı modeller olabildiği gibi uzun ve salaş gömlek elbiselere de rastlamak mümkün. Çizgili modellerin oldukça popüler olduğu gömlek elbiselerinizi düz deri sandaletlerle veya gladyatör sandaletlerle kombinleyerek farklı bir havaya bürünebilirsiniz.

 

5. FLORAL DESENLİ ELBİSELER

Bu yazın en trend elbise modelleri

Uzun veya kısa farketmez bu sezon floral ve çiçek desenli elbiseler yine vitrinleri süslüyor. Giyene romantik ve çekici bir hava katan bu elbiseler sandalet veya babetlerle kombinlendiğinde oldukça hoş ve canlı bir görünüme kavuşmanızı sağlayabilir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!