Bu yaz sahillerde havanıza hava katacak 4 saç modeli

Güncelleme Tarihi:

Bu yaz sahillerde havanıza hava katacak 4 saç modeli
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2017 10:35

Yazın gelmesiyle sahiller için hazırlıklar başladı. Sezonun en güzel mayolarından en havalı plaj kıyafetlerine planlar yapılmaya başlandı. Ancak unutmamak gerekir ki bu trend kıyafetleri tamamlayacak şey sahilde sanki hiç uğraşılmamış da hemen oracıkta yapılmış gibi duran saç modelleridir. Bu sebeple bu yaz sahillerden rüzgar gibi geçmenizi sağlayacak birkaç saç modelini sizin için toparladık.

Haberin Devamı

Sahil dalgaları

Sahilde denize girip çıktığınızda oluşan o doğal dalgaları elde etmek tüm sene boyunca bizim için çok önemli oldu. Günlük hayatta da bu hiç uğraşılmamış da doğal olarak bu dalgalara sahipmiş gibi saçlara ulaşmak için birçok yöntem denendi. İşte sahilde de bu uğraş devam edecek. İsterseniz denize girip hafifçe toplayarak kurutup bu dalgalara ulaşabilirsiniz, isterseniz de evden çıkmadan biraz maşa biraz da saç şekillendiriciyle istediğiniz formu elde edip sahile direkt giriş yapabilirsiniz. Ancak bu saçlar bu yazın da en havalı modelleri arasında yer alıyor.

Bu yaz sahillerde havanıza hava katacak 4 saç modeli

Alelacele örgüler

Saç örgüleri sahil kenarında kullanılabilecek en kullanışlı modellerdir. Hem saçınızın düzgün durmasını hem güneşten daralmamanızı hem de güzel görünmenizi sağlar. Neyse ki saç örgülerinin modası bu yaza da damgasını vurmaya devam ediyor. Sahil kenarına inmeden saçınızın bir tutamını ya da tamamını salaş bir şekilde örerek romantik ve aynı zamanda seksi bir görüntüye ulaşabilirsiniz. Özellikle saç aralarına yapılan örgüler ve saçın önünü bir taç gibi toplayan örgüler hem kullanışlı olacaktır hem de güzel görünecektir.

Haberin Devamı

Bu yaz sahillerde havanıza hava katacak 4 saç modeli

Topuzlar

Topuzlar sahilde o sıcaklarda kuşkusuz hayat kurtarır. Enseniz püfür püfür hava alırken siz de güzel ve havalı görünmenin keyfini çıkarırsınız. Bu sebeple yazın kullanabileceğiniz pratik ve rahat bir saç modelidir. Ancak bu topuzunun çok sıkı olması hem sizin başınızı ağrıtır hem de plaj rahatlığının o salaş havasına biraz fazla kaçabilir. Bu nedenle bol ve dağınık bir topuz yapmayı tercih edin. Unutmayın iyi bir sahil görüntüsünün altın anahtarı sanki hemen o anda yapılmış saçlara sahip olmaktır. Arkasında ne kadar uğraşıldığını kimsenin bilmesine gerek yok. Bu sebeple kendinize dünyanın en öylesine yapılmış gibi duran dağınık topuzunu yapın ve kendinizi kızgın kumlara atın.

Haberin Devamı

Bu yaz sahillerde havanıza hava katacak 4 saç modeli

At kuyrukları

Bir kadını en seksi gösteren saç modeli şüphesiz aynı zamanda dünyanın en basit saç modeli olan at kuyruğudur. At kuyruğuna hiç kimse kayıtsız kalamaz. Çünkü sizi hem doğal gösterir hem de seksi bir bölge olan boynu açıkta bırakarak hayal gücünü canlandırır. Özellikle uzun ve ince bir boynunuz varsa fazla uğraşmayın ve sahile inerken saçlarınızı at kuyruğu yapın.

BAKMADAN GEÇME!