Bu yaz istenmeyen tüyler sorun olmasın

Havaların ısınıp yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte, hepimizde yine aynı klasik telaş başladı: Bacaklarımızı pürüzsüz güzelliğe kavuşturma telaşı!

Yaz gelmek üzere... Çok kısa bir süre sonra etekler, kısa elbiseler ve bikiniler gardıroplarımızda yerlerini almaya başlayacak. Ve biz bu giysiler içinde daha güzel ve bakımlı görünmek için "tüylerden arınma" işlemini daha sık uygulamaya başlayacağız.

Yüzyıllardan beri kadınların sorun olarak gördüğü "tüylerden arınma" işlemi için kadınlar halen birbirinden farklı yöntemler kullanıyorlar. Kimimiz -ki ülkemizde büyük bir çoğunluk- anneannelerimizden kalma ağda yöntemini kullanırken, bir kısmımız bu sorunu tıraş bıçağı ya da tüy dökücü krem kullanarak çözüyor.

Lazer epilasyon ise ülkemizde henüz çok yaygınlaşmamakla birlikte oldukça maliyetli bir yöntem... Ancak epilatör aletleri şu anda tüylerden arınmanın en kolay ve en temiz yolu olarak gözüküyor.

EPİLATÖRÜN AVANTAJLARI

Epilatörler öncelikle pratik ve kullanımı kolay aletler. Modern hayatın gereksinimlerine cevap veriyorlar.

Bir taraftan epilasyon yaparken diğer yandan telefonda da konuşabiliyorsunuz.

Epilatör aletleri hızlı, pratik ve güvenli. Her şeyden önce istediğiniz anda çantanızda bile taşıyabileceğiniz bir kurtarıcı olabiliyor.

Tatile giderken yanınızda ağdacınızı götüremezsiniz. Güvenmediğiniz bir ağda salonuna da gitmek istemeyebilirsiniz.

Modern hayatın hızlı temposuna ayak uydurmak isteyen kadının çok vakti yok. Epilatörler sizi tüylerin alınacak uzunluğa gelmesini beklemek zorunda bırakmıyor. Ağdanın aksine çok kısa (0.5 mm. boyunda) tüyleri bile kökünden alıyorsunuz.

Epilatör aletleri ilk çıktıkları günden bugüne büyük bir gelişme gösterdiler. Şimdi tahriş ve acıyı en aza indiren soğutucu eldiven ve özel starter başlığına sahip epilator modelleri, epilasyona yeni başlayan veya cildi hassas olan kadınların imdadına yetişiyor.

Epilatörler tamamen kişisel aletler. Tüylerden arınma işlemi için ikinci bir kişiye ihtiyacınız yok.

ÜRÜN MARKET

En güçlü antioksidan üzüm çekirdeği

Son dönemde kozmetik ve sağlık alanında öne çıkan üzüm ve çekirdeği, bioflavinler açısından son derece zengin içeriğe sahip. Ayrıca üzüm çekirdeği, en çok bilinen aktioksidanlardan çok daha güçlü. Bu özelliği ile vücutta kimyasal reaksiyonlar sonucu oluşmuş ya da dışarıdan sigara, alkol ve kirli hava ile alınan serbest radikalleri etkisiz hale getiriyor. Serbest radikallerin nötralize edilmesini sağlıyor. Böylelikle hem hastalıkların oluşumu önlenebiliyor hem de yaşlanma süreci geciktiriliyor. Üzüm çekirdeği kapsülleri özellikle sigara içenler, alkol ve doğum kontrol hapı kullananlara öneriliyor.

Şampuanınız size özel

Elidor ekipleri, 21 Mayıs tarihine

kadar alışveriş merkezlerinde kuracağı standlarda, saçlarına uygun şampuanları ve saç bakım kremleri ile standı ziyaret edenlerin fotoğraflarını çekerek ürünlerin üzerine yapıştıracak. Ziyaretçiler de üzerinde kendi fotoğrafları olan kendilerine ait ürünlerin keyfini çıkaracak. Saç bakım uzmanları ayrıca saçlarınızı analiz ederek size uygun ürünü belirlemenizde yardımcı olacaklar.

Sivilce ve lekeler artık yok

Eğer yüzünüzde ufak bir leke veya sivilce varsa M.A.C.’in yeni "Stüdyo Touch Up Stick"i sivilce için inanılmaz bir kamuflaj görevi görüyor. Sivilcelerin yanı sıra ciltteki lekeleri, gözaltı morluklarını ve gerektiğinde çilleri anında kapatan kolay kullanımlı ürünün tüm ciltler için dört ayrı tonu mevcut.
Yazarın Tüm Yazıları