Bu Toshack değismez

Güncelleme Tarihi:

Bu Toshack değismez
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 1999 00:00

Haberin Devamı

Galli, Beşiktaş'ta yaptığı uygulamayı aynen Real Madrid'e yansıttı

John Benjamin Toshack, yıldız futbolculara meydan okuyarak, kendilerini toparlamaları için 2 ay süre verdi Galli hoca ‘‘Ya bu kulüpte oynayacak seviyeye gelirler, ya da çekip giderler’’ dedi.

Yıldızları suçladı

Beşiktaş'ın başındayken yaptığı sivri açıklamalarla sürekli gündemde kalan, başarısız sonuçlarda futbolcuları suçlayıp, yıldızları kadro dışı bırakan Galli teknik direktör John Benjamin Toshack, Real Madrid'de de aynı şeyleri yapıyor. Yani Real Madrid'de de yıldızlar Galli'nin hışmına uğruyor.

2 ay süre verdi

Real'in 5-1'lik tarihi Celta Vigo yenilgisiyle 5. sıraya inip şampiyonluktan uzaklaşmasının ardından Toshack, yıldız futbolcularına yüklendi. Galli çalıştırıcı, yıldız isimlere kendilerini toparlamaları için 2 ay süre verdiğini belirtip, ‘‘Ya bu kulüpte oynayacak seviyeye gelirler, ya da çekip giderler’’ dedi.

Gidecekler var

Takımın yıldızlarının kendisini hayal kırıklığına uğrattığına değinen Toshack, bazılarının sezon sonunda gönderileceğine değinerek, ‘‘Hala kendilerini toparlamaları için süre var. Fakat bir kaçı sezon sonunda gidecek. Milli takımlarda başarılı olan yıldızlarım, onlardan istediğim performansı gösteremiyor’’ diye konuştu.

Suker de yolcu

Toshack, Real Madrid'de hiçbir futbolcunun dokunulmaz olmayacağını ve kariyerine bakılmadan gönderileceğini söyledi. Takım kaptanı Manuel Sanchis ile orta sahanın yıldızı Guti'yi kulübeye çeken Toshack, bu uyarıların bu sezon 19 gol atan Raul Gonzalez için de geçerli olduğunu belirtti. Sezon sonunda Real'den kopacak isimler arasında Suker de yer alıyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!