Bu Tarz Benim'den Gizem Medcezir'e geldi, Yaman vuruldu!

Güncelleme Tarihi:

Bu Tarz Benimden Gizem Medcezire geldi, Yaman vuruldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2014 16:27

Star TV’nin Medcezir dizisinin 53. bölüm fragmanı yayınlandı. Sibel’in gelmesiyle tüm dengeler alt-üst oldu. Ay Yapım tarafından Star TV için çekilen Medcezir’in senaryosu Melek Gençoğlu ve Ece Yörenç’e ait. Amerika menşeli The O.C. dizisin Türkiye versiyonu olan dizi Cuma günleri yayınlanıyor.

Haberin Devamı

Sibel'in (Bu Tarz Benim - Gizem Güler) sürpriz bir şekilde ortaya çıkmasıyla Yaman (Çağatay Ulusaoy) ve Orkun'un (Metin Akdülger) konuşması yarım kalır. Ayrıca yeni bölümde Yaman vuruluyor...

Sibel'in bu olaylı gelişi, korktukları gibi Yaman ve Mira arasında değil, gruptaki kızlar ve erkekler arasında kriz yaratır. Erkeklerin ilişkilere bakış açıları nedeniyle iki kutba ayrılırlar. Bu ayrılık giderek büyür ve bir savaşa dönüşür. Bu savaş Mert’le Eylül ’ün ilişkisinde de bir dönüm noktası olur. Mert ilk defa Eylül’ün olmadığı tarafta yerini alır. Mira ile Yaman’ın arası tekrar açılıyor. Yaman’ın yaz aşkı Sibel’in üniversiteye gelmesiyle herkes ne yapacağını şaşırıyor.

Bu Tarz Benimden Gizem Medcezire geldi, Yaman vuruldu

Haberin Devamı

Sibel, Yaman’dan sıcak bir karşılama beklerken Yaman’ın Mira ile birlikte olduğunu öğrenince hayal kırıklığına uğruyor. Sibel, Yaman’a “Bu yüzden mi kaçar gibi gittin. Günlerce aramanı bekledim” diye çıkışıyor.

Nadir Baktıroğlu ise Cengiz’e kolayca teslim olmayacaktır. Nadir’in çaktığı kibrit Selim’i ve Yaman’ı da içine alacak kocaman bir yangının ilk kıvılcımı olur.Mira şüphelerinin doğru olduğunu öğrendiğinde Yaman’ı sonsuza kadar kaybetmeye çok yakın olduğundan habersizdir. Yaman dizinini yeni bölümünde uzun namlulu bir dürbünlü bir tüfekle vuruluyor. Peki Yaman’ı vuran kim?

ORKUN HİÇ BİR FIRSATI KAÇIRMAZ

Mira bu durumdan hiç hoşnut değil. Hatta Eylül ile Mert’in bile araları Sibel’in gelişiyle bozuluyor. Orkun ise bu durumdan faydalanıp Mira’ya yakınlaşmaya çalışıyor ve Yaman’ı kötülüyor.
Leyla’nın başı belada… Giray ve Hasan, Leyla’yı kurtarmaya çalışıyor. Bir tartışma sırasında Hasan, o kişinin Turunç Nadir olduğunu ağzından kaçırıyor.

Medcezir’de yine heyecanlı bir bölümle ekrana gelecek. Star TV’nin sevilen dizisinin 53. bölümüyle ekrana geliyor.

MEDCEZİR 53. BÖLÜM FRAGMANI - 19 ARALIK CUMA

Orkun sıcağı sıcağına, Yaman'ın üzerine gitmeye kararlıdır. Ama Mira Yaman'la tekrar arasının bozulmasını göze alamaz ve gerçek ne olursa olsun, bilmek istemediğini söyler. Mira için bu konu kapanmıştır.

Haberin Devamı

HANGİ OYUNCU KİMİ CANLANDIRIYOR?
Çağatay Ulusoy : Yaman, Serenay Sarıkaya : Mira, Can Gürzap : Asım Şekip Kaya (Aşk), Barış Falay : Selim, Murat Aygen : Faruk, Taner Ölmez : Mert, Şebnem Dönmez : Sude (Asude), Metin Akdülger : Orkun (Orkun)

STAR TV CANLI YAYIN AKIŞI

Dizide Çağatay Ulusoy, Yaman Koper adlı karakteri canlandırmakta. İstanbul’un kenar mahallerinden birinde büyümüş ve geçmişi sarsıntılarla dolu Yaman, abisinin bir gün hapise düşme tehlikesi burun buruna gelmesi üzerine avukat Selim Serez ile tanışır. Selim, Yaman’a sahip çıkar ve tüm tepkilere rağmen onu yanına alır. Yaman iyi biri olmasına rağmen, geçmişini de yanında beraber getirdiği için yeni hayatı da kâbusa döner.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!