Bu sonbaharda öne çıkan çanta modelleri

Güncelleme Tarihi:

Bu sonbaharda öne çıkan çanta modelleri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2016 14:37

Sezonun en trend çanta modellerine sahip olabilmek için ihtiyacınız olan bütün detaylar burada...

Haberin Devamı

Kadınların vazgeçilmez aksesuarlarının başında gelen çantalar her sezon değişen modelleri ve renkleriyle en büyük arzu nesneleri arasında. 2017 sonbahar kış sezonunda da tasarımcılar orijinal modelleriyle bir çok farklı çanta tasarımına imza attı. Çanta saplarından boyutlarına, renklerinden materyallerine kadar oldukça değişik modellerle karşılaşacağımız sonbahar aylarında siz de ihtiyacınıza ve zevkinize göre çanta alışveriş listenizi güncelleyebilir ve sezonun en trend modellerine sahip olabilirsiniz.

 

İŞTE SONBAHARIN ÖNE ÇIKAN ÇANTA MODELLERİ;

Bu sonbaharda öne çıkan çanta modelleri

Haberin Devamı

1. İPLİ ÇANTALAR

 

Sonbaharda sıkça ipli ve elde tutulan çanta modellerine rastlayacağız. Torba şeklinde olan bu modellerin ağzı büzgülü ve elde taşınıyor. Desenli deriden nakışlıya, barok kumaşlıdan payetli ve metalik materyalli çantalara kadar çok geniş skalada olan bu çantalarla cool ve bohem bir şıklık yakalayabilirsiniz. Özellikle akşam davetlerinde ve hafta sonu gezilerinde bu modellere şans verebilirsiniz.

Bu sonbaharda öne çıkan çanta modelleri

2. SIRT ÇANTALARI

Geçtiğimiz senelerde sokakları etkisi altına alan sırt çantaları bu sene de aynı popülerliğini devam ettirecek gibi görünüyor. Sırt çantalarında hayvan figürleri ve kürklerin yanı sıra metalik tonlar ve işlemeler de yeni trendler arasında. Sırt çantalarında bu sene bir farklılık da çantaları sırtta değil elde tutarak taşımak. Artık sırt çantalarınızı elde taşıyarak old school bir görüntüdense daha cool bir görüntü elde edebilirsiniz.

Â

Bu sonbaharda öne çıkan çanta modelleri

3. KUTU ÇANTALAR

Ünlü tasarımcıların bu sene podyumlarda yaptığı en büyük yeniliklerden biri kutu çantalar. Kutu formlu çantalar marka logolu tokaları barok, işlemeli ve nakışlı dekoratif figürleriyle moda dünyasındaki yerini çoktan almış gözüküyor. Kutu çantalar zincirli veya tahta saplı modelleriyle elde taşınan çanta modelleri arasında yer alıyor. Klasik bir görünüm için kutu formlu çantalar oldukça ideal.

Haberin Devamı

Bu sonbaharda öne çıkan çanta modelleri

4. BÜYÜK TORBA ÇANTALAR

Geçtiğimiz sezonlarda küçülen çanta formları bu sezondan itibaren tekrar büyüme eğiliminde. Lüks markaların podyumlarda sergilediği modellere bakılırsa elde taşınan kutu formunda büyük torba çantalar bu sezonun en hit modellerinden biri olmaya aday. Şimdiden Hollywood'da birçok ünlünün elinde bu çantalara stil ikonluğuna aday olduğunu izlemek mümkün. Bu tarz torba çantalar ayrıca kişiselleştirilebilen formlarıyla da ünlülerin şimdiden gözdesi olmaya aday.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!