Bu sırlar hala çözülemedi

Güncelleme Tarihi:

Bu sırlar hala çözülemedi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2004 01:15

Şöhretlerin başından geçen olaylar hepimizin ilgisini çeker. Üzerlerine onlarca yorum yaparız, günlerce tartışırız. Ama nedense çoğu olay unutulur gider. Ve ardında hálá çözülememiş sırlar bırakır.

Jon Benet’i kim öldürdü?

Bundan yedi yıl önce, küçük güzellik kraliçesi Jon Benet, ailesiyle yaşadığı evin bodrumunda ölü bulundu. Anne- babasının evde olduğu sırada hangi cani Noel gecesi bu cinayeti işlemişti? Aradan yıllar geçti. Kuşkular babanın üzerinde toplandı. Ancak öldürülmeden önce tecavüze de uğrayan Jon’un iç çamaşırlarındaki DNA’nın yabancı bir erkeğe ait olduğu belirlenince, soruşturmada başlanan noktaya dönüldü.

Monica Lewinsky’nin mavi elbisesine ne oldu?

Beyaz Saray’da stajyer olarak çalışan Monica Lewinsky, dönemin ABD Başkanı Bill Clinton’ın başına öyle bir çorap ördü ki, sormayın gitsin. Çapkın Başkan ile Monica Lewinsky arasındaki ilişkinin ayrıntıları dünyaya açıklanınca, Beyaz Saray, Bill Clinton’a zindan oldu. Bu arada genç stajyer de bu ilişkiden kendine pay çıkarmak için elinden geleni yaptı. Genç kızın, Başkan Bill Clinton’ın spermiyle lekelenen mavi elbisesi FBI tarafından incelemeye alınmıştı. FBI yetkilileri bir süre sonra lekeli elbiseyi sahibine iade ettiklerini bildirdiler. Monica ise o elbiseyi geri alamadığını iddia ediyor ve ‘Elbiseyi bana geri verselerdi, hemen yakardım’ diyor.

Britney ihanet etti mi?

Pop dünyasının ‘bakire’ prensesi Britney Spears, genç meslektaşı Justin Timberlake ile uyumlu bir çift oluşturmuştu. İki sanatçının, birbirlerine büyük bir aşkla bağlandıkları sanılıyordu. Sevgililer 2002 yılında, sanat yaşamlarının ağır koşulları yüzünden ayrıldıklarını açıkladılar. Aslında Justin Timberlake, bu konuda konuşmaktan hep kaçındı. Ama fısıltı gazetesi çoktan yayına başlamıştı. Britney Spears, yakışıklı sevgilisini aldatmakla suçlanıyordu. Justin, bu konuda da bir açıklama yapmadı. Sadece ‘Cry Me a River’ isimli video klibinde Britney Spears’e çok benzeyen bir genç kıza ‘Ne yaptığını söylemek zorunda değilsin, ben zaten biliyorum’ diye bir şarkı söylemekle yetindi.

Ortak iş adamlarının ortak saç sırrı

Donald Trump ile iş ortağı Don King, bir ara saçlarının dökülmesinden şikayetçiydiler. Sonra Donald Trump’ın saçları öylesine gürleşti ki, artık alnını bile rahatça örtüyor. Ünlü milyarderin ortağı King de ilerleyen yaşına rağmen, saçlarının gürleşivermesiyle büyük bir dertten kurtuldu. Peki bu nasıl oldu, kimse bilmiyor.

Michael’ın sırlarının sonu gelmiyor

Pop müziğin esrarengiz kralı Michael Jackson’ın sağlık sorunları, kendini gizleme gayretleri ve küçük çocuklara tacizde bulunduğu suçlamaları, zihinleri karıştırıp duruyor. Taciz meselesi, bir ara kapanır gibi oldu. Ancak mahkeme, sanatçının cinsel taciz suçundan sanık olarak yargılanmasına karar verince, eski defterler yeniden açıldı. Jackson’ın derisinin rengine varıncaya kadar kendini değiştirme, yenileme gayreti de medya için önemli bir gündem maddesi. Ünlü sanatçının bugüne kadar 50 kez bıçak altına yattığı iddia ediliyor. 45 yaşındaki Jackson’ın eski estetik cerrahı Wallace Goodstein, ünlü hastasına altı yıl önce estetik ameliyat yaptırmayı yasakladığını söylüyor. Ama onu dinleyen kim!
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!