"Bu sezon Süper Lig'de ilk 5'i hedefliyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Bu sezon Süper Ligde ilk 5i hedefliyoruz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2012 14:55

Orduspor Kulübü basın sözcüsü Levent Yıldırım, “Bu sezon Süper Lig'de ilk 5'i hedefliyoruz” dedi.

Yıldırım, Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

Mor-beyazlı ekibin Avusturya'daki kampının devam ettiğini anımsatan Yıldırım, “Takımımızın Avusturya'daki çalışmaları gayet güzel bir şekilde devam ediyor. Çalışmalar moral, motivasyon ve kondisyon şeklinde oluyor. İkinci etap çalışmalarımız da Avusturya'da gerçekleştirilecek” ifadelerini kullandı.

Yıldırım, takıma bir futbolcu daha takviye etmek istediklerini belirterek, “Sağ açık oynayacak bir oyuncu arayışımız devam ediyor. Bu konuda transfer komitemiz çalışmalarını sürdürüyor” diye konuştu.
Orduspor'un hedefi büyük olan bir takım olduğunu vurgulayan Yıldırım, şunları kaydetti:
“Bu sezon Süper Lig'de ilk 5'i hedefliyoruz. Bu doğrultuda bütün çalışmalarımızı ve transferlerimizi yaptık. Süper Lig'de ilk 5'i hedefleyen bir takım olarak yolumuza devam etmekteyiz. Bu konuda yönetimimiz, başkanımız ve bütün idari kadromuz elinden gelen gayreti göstermekte. İnşallah sezon sonunda hedefimizi gerçekleştirerek hep birlikte bu sevinci paylaşacağız.”

19 Eylül Stadyumu'nun sezona yetişmeyeceği ile ilgili çeşitli spekülasyonların olduğunu dile getiren Yıldırım, “Yeni sezonda içerideki ilk maçımızı ikinci hafta Eskişehirspor ile stadımızda oynayacağız. Eğer çok önemli bir şey olmazsa Eskişehir maçını kendi stadımızda oynamayı planlıyoruz” dedi.

Yıldırım, kulübün Biletix ile olan anlaşmayı feshederek MyBilet ile anlaştığını kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!