Fi Çi dizinin yeni bölümü bu akşam saat kaçta yayınlanacak? İşte Fi Çi 6. bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Fi Çi dizinin yeni bölümü bu akşam saat kaçta yayınlanacak İşte Fi Çi 6. bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2017 20:28

Ekran macerasına bir haftalık bir ara veren Fi dizisinin yeni bölümü için nefesler tutuldu. Final yapacağı haberleriyle gündeme gelen dizinin 6. bölümünde şaşırtıcı gelişmeler var. Cesur sahneleriyle sosyal medyaya da konu olan Fi Çi 6. bölümü her zamankinin tersine çarşamba günü yayınlanacak. Peki Çi 6. bölümü bugün saat kaçta takipçileriyle buluşacak.

Haberin Devamı

Fi dizisinin yeni sezonu olan Çi'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanmaya başladığı günden itibaren internet üzerinden yüz binlerce kişinin takibine aldığı Fi Çi'nin yeni bölümünde şoke eden dakikalar hakim oluyor. Deniz'in Ece ile yakınlaştığını öğrenen Duru yeni bölümde ortalığı birbirine katıyor. Peki, yeni bölümde başka neler yaşanacak? Fi Çi'nin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte fragman ve detaylar.

Dizinin yayın kanalı olan Puhu Tv, son bölümü 15 Aralık Cuma günü ekranlara gelen Çi’nin 6. bölüm tarihini resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Instagram ve Twitter hesabından yapılan açıklamada Çi yeni bölümünün 27 Aralık’ta yayınlanacağını açıkladı. Dizinin saat 21.00'de yayınlanması bekleniyor. 

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Haberin Devamı

Azra Kohen’in bu sezon sonunda final yapacağını açıkladığı Fi’nin yeni sezonu iddialı sahneleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Yayın tarihine kısa bir süre kala yayınlana Fi Çi 6. bölüm fragmanına Duru ve Ece arasında yaşanan kriz damga vurdu. Ece’nin Deniz ile beraber olduğunu öğrenen Duru, ondan bambaşka bir şekilde intikam alıyor. Öte yandan Bilge, Duru ve Deniz’in yakınlaşma sahnesine tanık oluyor. Peki yeni bölümde neler olacak? Bilge, seçimini kalbiyle mi aklıyla mı yapacak? Can Manay, Duru’nun kıskançlık krizine nasıl bir tepki verecek?

FİNAL NE ZAMAN?

Radyo Trafik Marmara’da “Yazarın Dilinden” programının bu haftaki konuğu, Psikolog – Yazar Azra Kohen oldu. Kohen, çok satan 'Fi Çi Pi' kitap üçlemesinden uyarlanan dizinin hayranlarına kötü haberi canlı yayında verdi! Kohen, “İnsanlar oturduğum yerden çok güzel para kazandığımızı düşünebilir. Amacım hiçbir zaman bir şey kazanmak olmadı. Bir şey yanlış gittiği zaman durdurmak için elimden geleni yapıyorum. İkinci sezonda sadece karakterler var ve o yüzden ikinci sezonda bitirilmesinin kararını aldım." dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!