Bu sezon dantel detaylarda gizli

Güncelleme Tarihi:

Bu sezon dantel detaylarda gizli
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2017 13:58

Anneannemizin kıyafetlerinde sıkça görmeye alıştığımız dantel bu sezon hiç olmadığı kadar moda. Kıyafetin yanı sıra aksesuarlarda da öne çıkan dantel modasını keşfetmeye ne dersiniz?

Haberin Devamı

Geçmişe baktığımızda sadece romantik kıyafetler ve aksesuarlarda yer alan dantel, günümüzde daha modern bir hal alarak pek çok tarza kolayca uyum sağlıyor. Bu sezon kıyafetlerde hatta aksesuarlarda farklı detaylar halinde karşımıza çıkan dantel, kombinlere asalet katıyor.

Manşetlerde Dantel İnceliği

Elbise, kazak, uzun kollu bluz ve gömleklerin manşet kısımları bu sezon danteller ile süsleniyor. Feminen tarzları yumuşatan, koyu renk dantel kullanımıyla gotik bir hava yaratan manşetler küçük ama hoş bir detay olarak karşımıza çıkıyor.

Etek Uçlarına Romantik Detay

Bu sezon, elbise ve etek uçları danteller ile taçlanıyor. En sade etek ve elbiseyi dahi bir anda şık bir kıyafete çeviren bu detay, günlük hayattan özel günlere kadar, pek çok şekilde kombinleme imkanı yaratıyor.  

Haberin Devamı

Bu sezon dantel detaylarda gizli

Yakalara ve Omuzlara Bahar Geliyor

Geçtiğimiz sezonlarda pek çok tasarımcının kullandığı omuz ve yaka detaylarındaki danteller, bu sene de tüller ve şifonlarla bir arada kullanılıyor. Sade bir şıklık arayanlar omuz ve yaka kısmı dantel detaylı kıyafetleri tercih ediyor.

Sırt Dekoltesinde Dantel Estetiği

Derin sırt dekoltelerini romantik ve daha zarif hale getiren dantel detaylar; hem günlük bluz ve tişörtlerde hem de abiye gece elbiselerinde karşımıza çıkıyor.

Bu sezon dantel detaylarda gizli

Dantel Kolları da Sarıyor

Birkaç yıldır kolları ve omuzları saran tüllerin yerini bu sezon danteller alıyor. Dantel kollar, kimi zaman incecik detaylı kimi zaman da saçaklı, salaş hallerde tasarlanıyor.

Dantel Yaka ile Geçmişe Geri Dönüyoruz

Çocukluğunuzda önlüklerinizin üzerine taktığınız dantel yakalar, yuvarlak yaka elbise ve üst giyseler ile harika bir uyum sağlıyor. Özellikle koyu renk üzerine beyaz dantel yakalar sıklıkla tercih ediliyor.

Bu sezon dantel detaylarda gizli

Haberin Devamı

Sezonun En Trend Dantel Aksesuarları

Dantel hükmünü sadece kıyafetlerde değil aksesuarlarda da sürdürüyor. Bu detay; eldivenler, tasma kolyeler, sallantılı küpeler, soket çoraplar ve saç bantlarında yerini alıyor ve aykırı tarzları yumuşatmak ya da tamamen romantik bir havaya bürünmek için kullanılıyor.

Tamamı Dantelden Yapılmış Özel Tasarımlar

Mini, midi ya da maksi elbiseler, gelinlikler bu sezon tamamen dantelden oluşan tasarımlarıyla zarafetin tanımı olurken özel günlerde de kadınların ilk tercihleri arasında yer alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!