Bu ses benim değil, Ecevit’in İnönü’nün Atatürk’ün sesi

Güncelleme Tarihi:

Bu ses benim değil, Ecevit’in İnönü’nün Atatürk’ün sesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2014 01:52

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, “Kentsel dönüşümü yıkım olmaktan çıkarmanın zamanı gelmedi mi? Vatandaşlarımın onayı olmadan bir tek binayı bile bana Allah’tan başka kimse yıktıramaz” dedi.

Haberin Devamı

Seçim mitingleri kapsamında dün Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara seslenen Sarıgül, özetle şunları söyledi:

Bir başkan geldiği gibi unutmayacak. Bir belediye başkanı nankör olmayacak. Sabah 6’da kalkıp gece 11’e kadar çalışacak. Koltuğuna yapışmayacak. Halkla beraber olacak, bireysel değil toplumsal düşünecek. Bir belediye başkanı mübarek kurban bayramında, ramazan bayramında, yılbaşında yurttaşlarla birlikte olacak. Bugünden sonra İstanbul’da plansız, trafiği aksatmayan hataların önüne geçeceğiz. Planlı bir gelişmeye İstanbul’un ihtiyacı var. İstanbul’da gelişi güzel değil planlı çalışmanın zamanı geldi mi? Kentsel dönüşümün yıkım olmaktan çıkarmanın zamanı geldi mi? Vatandaşlarımın onayı olmadan bir tek binayı bile bana Allah’tan başka kimse yıktıramaz. Ulaşımı yeni baştan düzenleyeceğiz. İstanbul trafiğinin çilesine sosyal demokratlar son verecek.

Haberin Devamı

DEPREM 30 MART’TA

İstanbul deprem kuşağında bulunuyor. İstanbul’da deprem var. Deprem olacak. Ama onun tedbirlerini 20 yıldır almadılar. 20 yıldır iktidardalar onun tedbirlerini almadılar, hocalarımızla konuşuyoruz. Öncelikle benim en büyük arzum yurttaşlarımızın can güvenliğidir. Söz veriyorum İstanbul’da depremin tedbirini alacağım ama 30 Mart’ta sandıklardaki depremi engelleyemem.

Türkiye dünyadaki 50 İslam ülkesi arasında inançlara saygılı ve laiklikle yönetilen tek ülke. Bunu Mustafa
Kemal Atatürk ve arkadaşlarına borçluyuz. Siz zannediyorsunuz ki bu ses benim sesim, bu ses asla benim sesim
değil, bu ses Bülent Ecevit’in sesi, İsmet İnönü’nün sesi, bu ses Mustafa Kemal Atatürk’ün sesi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!