Bu sergi öğrencilere burs olacak

Güncelleme Tarihi:

Bu sergi öğrencilere burs olacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 15:12

Bu sergi öğrencilere burs olacak

Haberin Devamı

Bornova Rotary Kulübü tarafından öğrenci burslarına fon yaratılması amacıyla düzenlenen Karma Sanat Sergisi'nin açılışı Alsancak Asay Mimarlık Ofisi'nde düzenlenen kokteylle açıldı. Açılışa Bornova Rotary Klubü Başkanı Aykut Güsar ve eşi Melek Güsar, kulüp üyeleri ve çok sayıda sanatçı katıldı. Sergide Aykut Güsar'ın eşi Melek Güsar tarafından düzenlenen mini ödül töreniyle sergiye katkıda bulunan sanatçılar ödüllendirildi. Melek Güsar, sergiye katılan tüm herkese teşekkür ederek, "Sergimiz öncelikle bir resim sergi olarak başladı fakat Rotary Kulübümüzün içerisinde pek çok sanatçı olmasına ilişkin bir çok sanat dalını barındıran bir sergi oldu. Sergimizin amacı kulübümüz bünyesindeki 30 bursiyere fon sağlamak. Umarım bursiyerlerimize sergi sonrası ihtiyaç olan fonu sağlayabilir ve gerekli yardımı gerçekleştirebiliriz" diye konuştu.
Sergide 12 kulüp üyesinin sergiye bağışladığı resim, fotoğraf, seramik ve karikatür eserleri yer alıyor. Satıştan elde edilecek gelir ise tamamen fona aktarılarak öğrencilere burs olanağı sağlayacak.
Kulüp Başkanı Aykut Güsar, Çocuklar Geleceğimizdir Derneği ile ortak bir proje ürettiklerini ve 29 Nisan'da 50 sokak çocuğunu ücretsiz olarak Çanakkale şehitliğine götüreceklerini açıkladı.
İZMİR (DHA)
foto

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!