Bu Şehir Arkandan Gelecek bu akşam neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Bu Şehir Arkandan Gelecek bu akşam neden yok Yeni bölüm ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2017 19:22

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin bu akşam yayınlanması gereken 18. bölümü diziseverler tarafından oldukça merak konusu oldu. Ekranların herkes tarafından büyük bir heyecanla takip edilen dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda yer almayacak. İzleyiciler, Bu Şehir Arkandan Gelecek neden yok? Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi ne zaman yayınlanacak? gibi aramalara yoğun ilgi gösterdiler. Peki, Bu Şehir Arkandan Gelecek bu akşam neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

Haberin Devamı

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı diziseverler tarafından oldukça merak konusu oldu. İzleyiciler tarafından başladığı günden itibaren soluksuz olarak takip edilen Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi bu hafta kanal tarafından yayın akışından çıkartıldı. Dizinin yayın akışından çıkartılması oldukça merak edildi. Peki, Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin yeni bölümü bu akşam kanal tarafından yayın akışından çıkartıldı. Sevilen dizi Bu Şehir Arkandan Gelecek bu akşam ekranlarda yayınlanmayacak. Heyecanlı dizinin yeni bölümü bu akşam Fenerbahçe Başakşehir Türkiye Kupası maçı sebebiyle 24 Mayıs çarşamba akşamına ertelendi.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Şahin'in Ali için dövüştüğü mekân, yasadışı bahis oynandığı gerekçesiyle polisler tarafından basılır. Ali, babasını zorlukla oradan çıkarmayı başarır ancak Şahin'in yürüyecek mecali yoktur. Polise yakalanmak üzereyken son anda umulmadık birinin yardımıyla kurtulurlar.

Dövüşte galip gelen Şahin, Aydemir'den anlaşmanın gereğini yapıp sözleşmeyi kendisine vermesini ister. Ancak Aydemir sözünde durmayınca Şahin, zor kullanmak zorunda kalır. Babasının gözü önünde dayak yemesi ve Ali'nin ters tavırları Gülce'yi çileden çıkartır. Gülce, Ali ve Şahin'den intikam almak için gözünü Veysel'e diker.

Maddi bakımdan da güçlenmek isteyen Belgin, Tekin'den habersiz Yiğit'le işbirliği yapmaya karar verir ve Yiğit'ten tekrar kaçakçılık işine girmesini ister. Yiğit, bunun çok tehlikeli olabileceği konusunda onu uyarsa da Belgin kararlıdır; Tekin'in canını yakmak için tehlikeyi göze alacaktır.

Tekin, kızının gönlünü almak için doğmamış torununa hediyeler alıp Derin'in kapısına gönderir. Derin'i en hassas yerinden yakalamaya çalışmaktadır. Babasının değişmek istediğini düşünüp umutlanan Derin, öğreneceği bir gerçekle büyük hayal kırıklığına uğrayacaktır.

Bora'nın ilgisine karşılık vermeye başlayan Aslı, annesinden gizli onunla buluşmaya başlar. Ancak Ebru onları yakalar. Aslı, annesine Ali'nin ilgisini çekmek için Bora'yı kullandığını itiraf eder. Aslı sonunda işi abartıp Ali'ye boşanmak istediğini çünkü Bora'yla evleneceklerini söyler. Ali'nin tepkisi Aslı'nın işine gelecektir.

Haberin Devamı

Şahin'in aldığı hediye Veysel'i çok mutlu eder ama okulda onu rahatsız eden çocuklara karşı bir önlem alması gerekmektedir. Ali'den kendisine dövüşmeyi öğretmesini ister. Herkesten gizli ormanda buluşup çalışmaya karar verirler. Ancak Veysel buluşma yerine gelmez. Ali endişelenir ve her yerde onu arar. Bütün mahalle ayağa kalkmış Veysel'i ararken, Ali'ye gelen bir telefon büyük paniğe yol açar.

BAKMADAN GEÇME!