Bu Şehir Arkandan Gelecek bu akşam yayınlanan son bölümünün ardından 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Bu Şehir Arkandan Gelecek bu akşam yayınlanan son bölümünün ardından 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2017 22:46

Bu Şehir Arkandan Gelecek bu akşam yayınlanan son bölümüyle yine oldukça güzel bir bölüme imza attı. Ekranların herkes tarafından beğenisini kazanan yeni dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek'te heyecanlı dakikalar yaşandı. Son bölümde Tekin Mirkelamoğlu ve Şahin Vargılı arasında büyük hesaplaşmalar yaşandı. Bu hesaplaşmaların yükünü ise Derin ile Ali çekti. Fakat Ali ile Derin'in çılgınca bir planı vardı. Nefes kesen son bölümün ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı hakkında araştırma yapmaya başladılar. Peki, Bu Şehir Arkandan Gelecek 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin bu akşam yayınlanan son bölümünde Tekin, kızı Derin'i korumak için her yolu denedi. Şahin ve Ali'nin kızından uzak durması için her şeyi yapan Tekin, son bölümde yine aksiyon dolu sahnelerin baş aktörü oldu. Rauf Anne'nin en çok ihtiyacı olduğu anda Ali'yi uzaklaştıran Tekin, oyunlarına devam etti. Fakat Derin ile Ali'nin de Tekin'e yaşatacağı çok güzel bir oyun vardı. Heyecan dolu son bölümün hemen ardından izleyicilr 4. bölüm fragmanını merak ettiler. Peki, Bu Şehir Arkandan Gelecek 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bu Şehir Arkandan Gelecek 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Hiç beklemediği bir anda babasını karşısında gören Derin şaşkına döner fakat Ali'nin de desteğiyle onunla evine döner. İkisi de bu gidişin esarete giden bir yol olduğundan habersizdir. Şahin'le karşı karşıya gelmek Tekin'in unutmaya çalıştığı anılarının tekrar yüzeye çıkmasına neden olur. Onun geçmişle olan hesaplaşması, Ali'nin sırlarına da ışık tutar. Derin'i bir kez daha kaybetmemeye kararlı olan Ali, onu ev hapsinden kurtarmak için Aslı'yla iş birliği yaparken Yiğit'in ona karşı kurduğu tuzağı gözden kaçırır. Tekin, Şahin ve Ali'nin kızından uzak durması için elinden geleni yapar ve Rauf Anne'nin en çok ihtiyaç duyduğu anda Ali'nin elini kolunu bağlar. Ali'yle Derin ayrı ayrı hayata tutunmaya çabalarken çözüm hiç beklemedikleri bir yerden gelecektir.

Haberin Devamı

2. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Rauf'un oynadığı oyun yüzünden gemisine binemeyen Ali, yeniden belgelerini çıkarana kadar İstanbul'da mahsur kaldığını düşünür ve Şahin'e sığınır. Şahin, Ali'nin oğlu olduğunu öğrendiği andan itibaren hayata bağlanmıştır. Ama bu sır, zamanını beklemek zorundadır.

Mirkelamoğluların evinde ise büyük bir gerginlik yaşanmaktadır. Skandal gazetelere düşmüş, düğün iptal olmuştur. Yiğit perişandır, Derin'i kaybetmekten çok, Tekin Mirkelamoğlu üzerinden kurduğu düzenin bozulmasından korkmaktadır.

Haberin Devamı

Ali, İstanbul'da kaldığını Derin'e haber vermek için evine gider ve Derin'in orada oturmadığını öğrenir. Derin'in yalan söylediğini anlar, O'na ulaşabileceği hiç bir yol yoktur. Derin'i kaybetmiştir.

Derin, Ali'nin çok uzaklarda olduğunu düşünerek, ailesine Ali'yi bir daha görmeyeceğine dair söz verir. Ancak tesadüfen Ali'nin gitmediğini öğrenince işler karışır. Babasının kendisine kurmaya hazırladığı tuzağı da öğrenen Derin, Ali'yi bulmaya ve kendini yeniden anlatmaya kararlıdır.

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK OYUNCULARI 

ŞAHİN (GÜRKAN UYGUN)

Eski boks şampiyonu. Kendi spor salonunda antrenörlük yapıyor. Sevdiği kadının ölümüne neden olanı öldürerek hapis yatmış, eski borçları yüzünden belaya karışmadan, ayakta durmaya çalışıyor. Tam hayatından vazgeçtiği sırada hayatına Ali girer.

Haberin Devamı

DERİN (LEYLA LYDİA TUĞUTLU)

Ünlü armatör Tetin Mirkelamoğlu'nun kızıdır. Aynı çevrede birlikte büyüdüğü Yiğit'le nişanlıdır. Evlenmelerine on gün kala, büyük bir şelaleye doğru sürüklendiğini hissedip isyan eder, evlilik için erken olduğunu diretir, tek isteği kendi olabilmek ve hayallerini gerçekleştirmektir..

ALİ (KEREM BURSİN)

Küçük yaşta annesini kaybetmiş, gemilerde aşçılık yapan Rauf tararından büyütülmüş. O zor hayat içinde kendini çok iyi yetiştirmiş bir genç, bir çok dil biliyor , Hayatında, hem anne, hem baba olarak bellediği Rauf'dan başka kıymet verdiği kimse yok. Boksa meraklı.

BAKMADAN GEÇME!