Bu restoranda müşteriler çırılçıplak yemek yiyecek!

Güncelleme Tarihi:

Bu restoranda müşteriler çırılçıplak yemek yiyecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2016 10:44

Şu güne kadar dekorları, yemek servisleri ve hatta personel kıyafetleriyle kendi konseptini yaratmış farklı restoranlarla çok karşılaştık. Ancak Londra'da yakında hizmete girecek olan bir restoran bütün tabuları alt üst edecek cinsten!

Haberin Devamı

İngiltere'nin başkenti Londra’da ilk kez çıplak bir şekilde yemek yenecek restoran açılıyor. The Bunyadi adlı restoran, 3 aylığına açık olacak. Geçici bir  restoran  ve şimdiden yer ayırtılmaya başlanmış bile. Bekleme listesinde 7.000’in üzerinde isim var. Restoranın adı Hintçe “basit” veya “temel” anlamına gelen bir kelimeden oluşturulmuş ve restoranın ana teması da bu! Çırılçıplak yemek yeme fikri her ne kadar gözünüzün önünde manken vücutlu erkek ve kadınları canlandıracak olsa da, genelde orta yaşın üstündeki gurmelerin deney alanına dönüşeceği düşünülen restorandaki genel manzaranın aşağıdaki gibi olacağı düşünülüyor:

Bu restoranda müşteriler çırılçıplak yemek yiyecek

Haberin Devamı

Restoranda bir çıplak taraf bir de kıyafetle girilebilecek taraf olacak. Doğal oturma alanları da listeye eklenebilecek artılardan ancak çıplak vücutla oturulduğunda pek de rahat olacağı izlenimi vermiyor...

Bu restoranda müşteriler çırılçıplak yemek yiyecek

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!