Bu oyunun geliri ZİÇEV'e

Güncelleme Tarihi:

Bu oyunun geliri ZİÇEVe
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2017 18:49

Bu oyunun geliri ZİÇEV'e

Haberin Devamı

MANİSA Büyükşehir Belediyesi'nin sanatsal ve kültürel etkinlikleri kapsamında sahnelenen "Her Aşk Biraz Komiktir" isimli tiyatro oyunun gelirinin Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı'na (ZİÇEV) bağışlanacağı bildirildi.
Usta tiyatrocu İrfan Kangı tarafından yazılan ve yönetilen 'Her Aşk Biraz Komiktir' isimli komedi türündeki tiyatro oyunu Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu'nda sahnelendi. Birbirinden hoşlanan ve evliliğe giden yolda tüm dış etkenlerden sonuna kadar etkilenen, evlenmelerinin ardından ise bu defa da boşanmak için hakim karşısında bir hayat muhasebesine giren çifti konu alan oyunu Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, ve çok sayıda Manisalı izledi. Hande Katipoğlu, İrfan Kangı, Begüm Öner, Kerem Poyraz Kayaalp ve Atilla Pekdemir'in rol aldığı oyun, izleyenleri kahkahaya boğdu. İzleyiciler oyunun sonunda İrfan Kangı Tiyatrosu oyuncularını uzun süre ayakta alkışladı.
Oyunu yazan ve yöneten İrfan Kangı, gösterinin sonunda yaptığı konuşmada, "Manisa, İstanbul piyasasında çok sevilen ve saygı duyulan bir kent. Çeşitli oyunlarla zaman zaman Manisa'ya geliyorum. Siz değerli Manisalılar bizleri hiç yalnız bırakmıyorsunuz. Ayrıca oyunun gelirlerinin ZİÇEV'e bağışlanacak olması hem bizler hem de Manisalılar için gurur verici" dedi.
Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAF


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!