Bu ödülü beşinci kez kazanıyor

Güncelleme Tarihi:

Bu ödülü beşinci kez kazanıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2016 11:45

Arnavutluk ve Kosova'da faaliyet gösteren Banka Kombetare Tregtare (BKT)'ye, "Yılın En İyi Bankası" ödülü verildi. BKT'nin üst üste beşinci kez kazandığı ödül, Euromoney dergisi tarafından Londra'da düzenlenen "Mükemmellik Ödülleri" töreninde, bankanın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Usta'ya verildi.

Haberin Devamı

Uluslararası finans çevrelerinin saygın yayınlarından Euromoney Dergisi tarafından 25 yıldır her ülkede finans sektörünün en iyilerinin ödüllendirildiği "Euromoney Mükemmellik Ödülleri" (Euromoney Awards for Excellence) bu yıl da Londra'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Londra'nın tarihi ve turistik mekanlarından Tower of London'da düzenlenen törende Arnavutluk ve Kosova'da faaliyet gösteren Banka Kombetare Tregtare (BKT)'ye, "Arnavutluk'ta Yılın En İyi Bankası" ödülü verildi.

90 YILLIK Banka
BKT Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Usta; BKT'nin, Arnavutluk'un en iyi bankası olduğunu bir kez daha kanıtladığını belirterek şunları söyledi: "İstikrarlı büyüme, sürdürülebilir kârlılık, yenilikçi ürün ve hizmetlerimizin bizi bu noktaya getirmesi gurur vericidir. Başarımızın anahtarı, Arnavutluk'u, insanlarını ve onların ihtiyaçlarını derin ve kapsamlı olarak anlamaktan geçiyor. Tüm çalışanlarımıza göstermiş oldukları olağanüstü çabalarından ötürü teşekkür ederim."
Daha önce The Banker ve EMEA Finance tarafından da benzer ödüller verilen BKT, 2,6 milyar dolarlık aktif büyüklüğü ve 2 milyar dolarlık mevduatı ile Arnavutluk'un 90 yıllık en eski ticari bankası unvanına sahip. BKT, Arnavutluk'ta 63 ve Kosova'da 26 olmak üzere toplam 89 şube ile hizmet veriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!