"Bu maçın telafisi çok zor olur"

Güncelleme Tarihi:

Bu maçın telafisi çok zor olur
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2014 15:48

Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş, THY Avrupa Ligi'nde Laboral Kutxa maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

Karakaş, yaptığı açıklamada, grupta sadece Barcelona'nın yenilgisiz devam ettiğini vurgulayarak, "Geri kalan 7 takımın da bir üst tura çıkma şansı var. Diğer karşılaşmaların telafisi vardı ama Laboral maçının telafisi çok zor olur" dedi. Laboral Kutxa maçında çok dikkatli olmaları gerektiğini kaydeden Nedim Karakaş, şöyle devam etti:

"Şu ana kadar oynanan maçlarda istediğimiz sonuçları elde edemedik. Ancak şu anda bizim için kaybedilmiş bir şey yok. Sahamızda oynayacağımız Laboral Kutxa maçı son derece önemli görünüyor. Son derece dikkatli oynayarak maçı lehimize çevireceğimize inanıyorum. Laboral maçını kaybetme şansımız yok. Mutlaka kazanmak zorundayız. Bu bilinç içinde oynayacağız."

"3 maçı kazanırsak, büyük ihtimalle gruptan çıkarız"

Nedim Karakaş, son 4 maçını kaybeden Laboral Kutxa'nın da yarın mutlaka kazanmak istediğini bildiklerini kaydederek, "Biz bu maçı nasıl görüyorsak, rakibimiz de o şekilde görüyor. Grupta en son sahasında Anadolu Efes'e kaybetti. Onu telafi etmek için mutlaka deplasmanda kazanmak isteyecekler" şeklinde konuştu.

Laboral Kutxa, Anadolu Efes ve Olympiakos ile arka arkaya oynayacaklarını hatırlatan Karakaş, "Önümüzdeki 3 maçı da kazanmak zorundayız. Laboral Kutxa, Anadolu Efes ve Olympiakos maçlarını kazanırsak büyük bir ihtimalle gruptan çıkarız" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"Sakatlıklar nedeniyle kadro düzeni değişti"

Nedim Karakaş, arka arkaya yaşanan sakalıklar nedeniyle kadro düzeninin değiştiğini belirtti.

EA7 Emporio Armani maçında ilk 10 dakikada iki uzun oyuncularının sakatlandığını hatırlatan Karakaş, "O maçta rakibi Zoric'i bilerek sakatladı. 10 dakika içinde iki uzun oyuncumuzdan yoksun kalınca oyun düzeni değişti. İkisi oynasa maçın sonucu lehimize olurdu. Artık geçmişi unutup, önümüze bakmak zorundayız" diye konuştu.

Nedim Karakaş, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Vidmar'ın yerine transfer edilen Sekulic'in takıma uyum sağlamaya çalıştığını belirterek, "Sekulic'ten bir hafta içinde 'takımı sırtlayıp götürecek' diye bir şey beklemiyoruz. O bir takım oyuncusu. Herkes görevini yaptığı takdirde o da görevini yapacak. Geleli daha bir hafta oldu. İlerleyen zamanda mutlaka daha fazla katkı sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

"Taraftarımız desteklerini sürdürsünler"

Nedim Karakaş, yarınki maçta taraftarlarından salonu doldurmalarını istedi. Biletlerin büyük bir kısmının satıldığını dile getiren Karakaş, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu grupta sahamızda oynadığımız Barcelona ve Panathinaikos maçlarında salon tamamen doluydu. İnşallah bu maçta da aynı seyirciyi yakalarız. Taraftarlarımız bugüne kadar verdikleri desteği bu maçta da sürdürsünler, kötü gidiş ibremizi hep beraber değiştirelim."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!