Bu maça yürek dayanmaz

Güncelleme Tarihi:

Bu maça yürek dayanmaz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2010 13:50

İngiltere Premier Lig'inin lideri Manchester United en yakın takipçisi Chelsea'yi Old Trafford'da ağırlayacak. Bu maç öncesinde 72 puanla zirvede bulunan Kırmızı Şeytanlar, 71 puanlı rakibinin nefesini ensesinde hissediyor.

Manchester United, hafta içinde oynadığı Şampiyonlar Ligi maçında Wayne Rooney'nin sakatlanmasıyla sarsıldı. United, bu sezon ligde 26, toplamda ise 34 gol atan yıldız oyuncusundan yoksun şekilde Chelsea maçına hazırlanıyor. Kırmızı şeytanlar Rooney'in yokluğunda Bulgar golcü Dimitar Berbatov'a güveniyor. Düzenli şekilde ilk 11'de forma giyme şansı bulamayan yıldız oyuncu, sezonun en kritik maçında sahada olacak. Ferguson'un öğrencileri, Old Trafford'un büyülü atmosferinde kendi seyircisi önünde galip gelip puan farkını arttırmayı ve liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor.

Chelsea cephesinde ise her şey yolunda. Daha önce sakatlığı sebebiyle United deplasmanında oynamayacağı açıklanan Didier Drogba Perşembe günü yapılan antrenmana katıldı. Zorlu mücadele öncesi sakalıktan kurtulan Drogba, Carlo Ancellotti'nin bu maçtaki en büyük kozu olacak. Drogba'nın bu sezon toplam 30 golü bulunuyor.

Maç yarın saat 14:45'de oynanacak.

Premier Lig'de Manchester United ve Chelsea ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Arsenal, rakiplerinin birbirleriyle oynadığı haftada Volverhampton maçını kazanarak zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor. Bu maç öncesi 68 puanı bulunan Londra ekibinde önemli eksikler var. Hafta içinde Barcelona ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçında Gallas, Fabregas ve Arshavin gibi önemli oyuncularını kaybeden Arsenal'de sakatlıklar can sıkıyor.

Öte yandan temsilcimiz Tuncay Şanlı'nın formasını giydiği Stoke City, kendi evinde Hull City'i konuk edecek. Geçtiğimiz hafta West Ham deplasmanında 47. dakikada oyuna giren ve başarılı bir performans sergileyen Tuncay'ın bu sezon ligde toplam 4 golü bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!