Bu lig istanbul’a uğramayacak

Güncelleme Tarihi:

Bu lig istanbul’a uğramayacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2014 23:59

Yeni sezonda hiçbir İstanbul takımı, PTT 1. Lig’de yer almayacak.

Haberin Devamı

PTT 1. Lig’de 2014-2015 sezonu fikstürü çekildi. Grand Tarabya Otel’de gerçekleştirilen kura çekimine, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar, TRT Spor ve Haber Yayınları Daire Başkanı Nasuhi Güngör, TRT Spor Kanal Koordinatörü Abdurrahman Başpınar, TFF Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile PTT 1. Lig’de mücadele edecek kulüplerin başkanları ve temsilcileri katıldı.
Bu sezon en dikkat çekici nokta, hiçbir İstanbul takımının PTT 1. Lig’de mücadele etmeyecek olması...

İlk iki direkt çıkıyor

Yeni sezon, 30 Ağustos 2014’te başlayacak, perde 24 Mayıs 2015’te kapanacak. Birinci ve ikinci direkt Süper Lig’e çıkarken, 3, 4, 5 ve 6. takımlar, play-off mücadelesi verecek. Son 3 ekip küme düşecek.

Yabancıda yaş sınırlaması yok

Haberin Devamı

PTT 1. Lig’in 2014-15 sezonunda yabancı oyuncularda yaş kısıtlaması olmayacak. Takımları yine yabancı teknik direktör çalıştıramayacak. Yabancı uyruklu futbolcu uygulaması da değişmedi. 3 yabancı ve 2 Türki Cumhuriyet uyruklu oyuncu ile sözleşme imzalanabilecek.

İsim Osmanlıspor stadyum Topkapı

ANKARASPOR, TFF talimatına uygun şekilde genel kurul yapıp, takımın adını Osmanlıspor olarak değiştirdi. Ancak bu karar, henüz TFF’ye sunulmadı. Kararın, bu haftaiçi federasyona sunulacağı, isim değişikliği önünde problem olmadığı öğrenildi. Kulüp yetkilileri, “Bize gelen tepkiler olumlu. Federasyonun da kabul edeceğini düşünüyoruz. Yenikent ASAŞ Stadı’nın adını da Topkapı Stadı yapacağız” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!